GazzeliAtalay
80+ Bronze
Jaho gereksiz bir ego ve bilmişlik içinde ilginç. Çok boş insanlar türkiyede çok rahat ünlü olabiliyor
prim degil hocam müzisyen arkadaşlar görürse düzeltsin başka bir adı var sadece bir verseden kelime atmış durduk yere degil twitter ve eski olayları var contra da 1 yılda şarkı çıkarttıgı için eski olay gibi görünüyo sadece takip etmiyosunuz fazla herhalde? hayatınızda kaç kere contra dinlediniz de laf atıyosunuz bu arada evet bencede kalitesiz ama olayla alakası yokevet prim. durduk yere jahreine sallayan kendisi. alakasız bir şekilde sallamış. bir de hemen jahreinin yaptığı diss(bence kalitesizdi) cevap yazmış. yani primi contra başlatmış.
Jahrein espri olsun diye cevap vermiş jahrein in cevabı bu olabilirdiEvet konu hakkında görüşleriniz nedir yazarmısınız
(contra nın son çıkardığı şarkı) KÜFÜR İÇERİR
Jahrein'i sevmem fakat Contra'nın yıllar sonra şarkısında Jahreine sallaması çok saçma değil mi?Jaho gereksiz bir ego ve bilmişlik içinde ilginç. Çok boş insanlar türkiyede çok rahat ünlü olabiliyor
durduk yereeski olay gibi görünüyo
Ben ikisinide anlamıyorum. Ama ikisinide az çok tanıyorum. 2011de Contranın Rap parçalarını youtube 1 saatlik versiyon olarak atıyordum. Eskiden biliyorum. Değişik bir adam. Neredeyse Her parçasında sallıyor birilerine. Ama jahoyu açıp 2 dk izleyince bile nem kapıyorum. Bana samimi gelmiyor. Kimin haklı olduğu umrumda değil ama kişilik olarak jaho çok itici geliyor.Jahrein'i sevmem fakat Contra'nın yıllar sonra şarkısında Jahreine sallaması çok saçma değil mi?
galiba siz olayları takip etmiyorsunuz?takip etmiyosunuz fazla herhalde?
sebepsiz? gidip reaksiyon yorumlarına bakarsanı detaylı açıklamaları görürsünüz ben laf atmadı demiyorum BOŞA atmadı diyorum hani geçmişi var olayın durduk yere dur jahreine yazayım tanımıyom etmiyom zaten olayı yok yani kavgalılar zaten twitterden olayın prim kısmı var az da olsa ama contranın jahreinn primine ihtiyacı yok onu demeye çalışyorumdurduk yere şarkıda jahreine sallamış hocam. evet türkçe rap dinlemiyorum sadece twitterdan takip ediyorum. ancak 6 ay sonra şarkı çıkarıp kendi sektöründen bile olmayan birine sallayıp bir de yetmezmiş gibi hemen kalitesiz bir cevap verince contranın bunu PRİM için yaptığı netleşiyor.
evet hocam onu anlatmaya çalışıyorum adam eskiden beri millete sallıyor zaten jahreine özelmiş gibi prim diye ağlıyorlar 14-15 yasinda cakal dinleyen cocuklar ama contraya da yakışmamış şarkı ben sevmedim yaniBen ikisinide anlamıyorum. Ama ikisinide az çok tanıyorum. 2011de Contranın Rap parçalarını youtube 1 saatlik versiyon olarak atıyordum. Eskiden biliyorum. Değişik bir adam. Neredeyse Her parçasında sallıyor birilerine. Ama jahoyu açıp 2 dk izleyince bile nem kapıyorum. Bana samimi gelmiyor. Kimin haklı olduğu umrumda değil ama kişilik olarak jaho çok itici geliyor.
bence ihtiyacı varmış. hani hem salla hem de hemen cevap dissi yaz. belli ki jahreinin üzerinden prime ihtiyacı varmış. ha bence 1 sene önceki olaya gelip bugün laf atmak da saçma. prim prim prim.sebepsiz? gidip reaksiyon yorumlarına bakarsanı detaylı açıklamaları görürsünüz ben laf atmadı demiyorum BOŞA atmadı diyorum hani geçmişi var olayın durduk yere dur jahreine yazayım tanımıyom etmiyom zaten olayı yok yani kavgalılar zaten twitterden olayın prim kısmı var az da olsa ama contranın jahreinn primine ihtiyacı yok onu demeye çalışyorum
yargılamak istemiyorum ama sende fena bi jahrein sub kokusu alıyorum hocam dogru muyum 1 seneki olay degil en son şarkı çıkardıgında oldu zaten olay 2. prim bence cevap vermemeliydi ama kendi kararı beleş prim varken kim cekmezbence ihtiyacı varmış. hani hem salla hem de hemen cevap dissi yaz. belli ki jahreinin üzerinden prime ihtiyacı varmış. ha bence 1 sene önceki olaya gelip bugün laf atmak da saçma. prim prim prim.