Youtubede kurulum videoları var izle eğer doğru yaptıysan herşeyi riske atma direk iade et benim crosair h100 aynı şekildeydi iade ettim.Arkadaşlar merhabalar Yeni aldığım sistemle birlikte gelen Cooler Master Masterliquid 360L ARGB 7700x işlemcisini occt testinde ve MasterCTRL uygulamasında 95 derece olarak gösteriyor bu normalmi (150W TDP)
Kurulumu ben yapmadım, isim vermek doğrumu bilmiyorum ama it**** yerinden aldım orada yaptılar montajı. Olmadı dediğiniz gibi iade edeceğimYoutubede kurulum videoları var izle eğer doğru yaptıysan herşeyi riske atma direk iade et benim crosair h100 aynı şekildeydi iade ettim.
Bende ona şaşırdımnormal değil işlemci 95 olur mu yav 360ml sıvı da hemde
pompa arızalı olarabşlir genelde montajda hata olmaz servise gönderin benceKurulumu ben yapmadım, isim vermek doğrumu bilmiyorum ama it**** yerinden aldım orada yaptılar montajı. Olmadı dediğiniz gibi iade edeceğim
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bende ona şaşırdım
cpu thermal throttle limit 85 yaptım şuan 20 dakikadır testte olması gerektiği gibi 85 derece sabit ama bilemiyorum, koruma kağıdının boyu videolarda uzun, kasaya baktığım zaman göremedim. Montajla ilgili vidaların sıkılmasıyla ilgili bir problem olabilirmi ?olmaması gerek ya dedikleri gibi pompa çalışmıyor ki bunu dinleyerek bile anlayabilirsiniz yükteyken ses çıkartıyor bi tık.
onun dışında montajı tam olmamış olur macun olmamıştır vs. bazen arada plastik korumayı unutuyorlar ondan olabilir