sipariş verdim. tier listte c ne demek biraz cahil kaldım bu konuyaAlınır. Tek 12V kanaldan 799W güç verebiliyor. Bu da %99 verimlilik demek. Ayrıca yanlış bilmiyorsam Tier Listte C klasman.
PSU lar için hazırlanan ve sürekli güncellenen resmi kalite listesi. İnternete PSU Tier List diye aratırsanız görebilirsiniz.sipariş verdim. tier listte c ne demek biraz cahil kaldım bu konuya
valla aldım umarım güzel bir şeydir ne bileyim 800 w gold bu fiyata görünce insan şüphe ediyor acaba bir sıkıntı mı var diyePSU lar için hazırlanan ve sürekli güncellenen resmi kalite listesi. İnternete PSU Tier List diye aratırsanız görebilirsiniz.
Sanırım Inventustaki kutusuz olan ürünü aldınız değil mi? Fabrikasyon çıkışlı hatası yoksa bir sorun olacağını düşünmüyorum. En kötü iade edersiniz. Inventustan aldıysanız sıkıntı olmaz.valla aldım umarım güzel bir şeydir ne bileyim 800 w gold bu fiyata görünce insan şüphe ediyor acaba bir sıkıntı mı var diye
İnventustan aldım evetSanırım Inventustaki kutusuz olan ürünü aldınız değil mi? Fabrikasyon çıkışlı hatası yoksa bir sorun olacağını düşünmüyorum. En kötü iade edersiniz. Inventustan aldıysanız sıkıntı olmaz.