Neler Yeni

Çözüldü✓ Cooler Master H500 / 750 W / Bu sisteme yetmiyor mu?

Dahası  
Reaksiyon skoru
269
İsim
İlkim Soylu
yapacak bir şey yok, yerlerinde olsam hemen elimden çıkarırım yoksa 1 sene içerisinde 2. elde 2080Ti ları 4000tl ye göreceğiz
Aynen dediğiniz gibi olacak çok mantıklı insanlar o ekran kartı çıktıktan biraz sonra satmaya başlarlar ve cidden çok uzuza gidecektir neredeyse yarıdan fazla zarar edecekler keşke biraz bekleseydiler. Çünkü ben alanları gördüm forumda onlara açıkcası üzüldüm :(

T.P.G.

80+ Titanium
Aynen dediğiniz gibi olacak çok mantıklı insanlar o ekran kartı çıktıktan biraz sonra satmaya başlarlar ve cidden çok uzuza gidecektir neredeyse yarıdan fazla zarar edecekler keşke biraz bekleseydiler. Çünkü ben alanları gördüm forumda onlara açıkcası üzüldüm :(
ben bu fiyatlardan beklemiyordum, onlar da beklemiyordu

KeremMm

80+ Gold
En İyi Cevap
1
üzülme. biz burda kaç kere dil döktük inat ettiler. iyi olmuş

Dahası  
Reaksiyon skoru
269
İsim
İlkim Soylu
O zaman bir ömür boyu mutluluklar diliyorum sizlere, umarım hiç kavga etmezsiniz tartışmalarınız sadece ilişkinin tuzu biberi olsun, arada kız ona ne bu 2-3 fps düşüş oranı diye o da sana cilve yapsın işte ne güzel :love:

KeremMm

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
269
İsim
İlkim Soylu
üzülme. biz burda kaç kere dil döktük inat ettiler. iyi olmuş
Tabi sizde haklısınız tabii ki gördüm yorumlarıda zaten denk geldikçe ama ne bilim işte içim el vermiyor o kadar para veripte şimdi yarı fiyatına ucuz bir ekran kartı çıkıpta ondan iyi olmasına kendi düşüneceğim sistemden oraya üzülüyorum açıkcası ama dediğiniz gibi yapıcak bir şey yok maalesef :(
Mesaj otomatik birleştirildi:

Teşekkür ederim link için 💚 💃 💃

Vega 64'de güzel bir karttır, adabı giyinmeyi çok iyi bilir ancak RTX 3070 varken hiç gereği yok.
İkisini kullanmak maalesef nasip olmadı ama dediğiniz gibidir öyleyse zaten :love: Umarım çoook daha iyileri hepinize nasip olur aslında tek temennim o :giggle: 💚

T.P.G.

80+ Titanium
Tabi sizde haklısınız tabii ki gördüm yorumlarıda zaten denk geldikçe ama ne bilim işte içim el vermiyor o kadar para veripte şimdi yarı fiyatına ucuz bir ekran kartı çıkıpta ondan iyi olmasına kendi düşüneceğim sistemden oraya üzülüyorum açıkcası ama dediğiniz gibi yapıcak bir şey yok maalesef :(

Teşekkür ederim link için 💚 💃 💃

İkisini kullanmak maalesef nasip olmadı ama dediğiniz gibidir öyleyse zaten :love: Umarım çoook daha iyileri hepinize nasip olur aslında tek temennim o :giggle: 💚
ben ya 3080 alacağım ya da 5700XT ile devam sonra 4080 ve i9 sisteme geçmek istiyorum, ancak üniversite zamanına denk gelecek işte. 3080 alsam mı almasam mı diye kararsızım biraz.

KeremMm

80+ Gold
En İyi Cevap
1
ben ya 3080 alacağım ya da 5700XT ile devam sonra 4080 ve i9 sisteme geçmek istiyorum, ancak üniversite zamanına denk gelecek işte. 3080 alsam mı almasam mı diye kararsızım biraz.
dewamke

KeremMm

80+ Gold
En İyi Cevap
1
kanka 4080 üniye gelcek ya, orası sıkıntı. gerçi 5700XT nin hala çok uzun ömrü var.

ben extreme arıyorum takmayın beni :D. bi ara Reign la 4133mhz ram alacaktım :D
yaş kaç?

Top Bottom