T.P.G.
80+ Titanium
Ekran kartı ya.Vega64? Bu nedir sorması ayıp![]()
![]()
Lan @crazyreign cidden @Gizemss kız gibi konuşmuyormuş şimdi anladım
Ekran kartı ya.Vega64? Bu nedir sorması ayıp![]()
![]()
bende xD
Aynen dediğiniz gibi olacak çok mantıklı insanlar o ekran kartı çıktıktan biraz sonra satmaya başlarlar ve cidden çok uzuza gidecektir neredeyse yarıdan fazla zarar edecekler keşke biraz bekleseydiler. Çünkü ben alanları gördüm forumda onlara açıkcası üzüldümyapacak bir şey yok, yerlerinde olsam hemen elimden çıkarırım yoksa 1 sene içerisinde 2. elde 2080Ti ları 4000tl ye göreceğiz
ben bu fiyatlardan beklemiyordum, onlar da beklemiyorduAynen dediğiniz gibi olacak çok mantıklı insanlar o ekran kartı çıktıktan biraz sonra satmaya başlarlar ve cidden çok uzuza gidecektir neredeyse yarıdan fazla zarar edecekler keşke biraz bekleseydiler. Çünkü ben alanları gördüm forumda onlara açıkcası üzüldüm![]()
üzülme. biz burda kaç kere dil döktük inat ettiler. iyi olmuşAynen dediğiniz gibi olacak çok mantıklı insanlar o ekran kartı çıktıktan biraz sonra satmaya başlarlar ve cidden çok uzuza gidecektir neredeyse yarıdan fazla zarar edecekler keşke biraz bekleseydiler. Çünkü ben alanları gördüm forumda onlara açıkcası üzüldüm![]()
Vega 64'de güzel bir karttır, adabı giyinmeyi çok iyi bilir ancak RTX 3070 varken hiç gereği yok.Vega64? Bu nedir sorması ayıp![]()
![]()
O zaman bir ömür boyu mutluluklar diliyorum sizlere, umarım hiç kavga etmezsiniz tartışmalarınız sadece ilişkinin tuzu biberi olsun, arada kız ona ne bu 2-3 fps düşüş oranı diye o da sana cilve yapsın işte ne güzelbenim aşkım![]()
buna bakıpta beğenmemekte ne bilmO zaman bir ömür boyu mutluluklar diliyorum sizlere, umarım hiç kavga etmezsiniz tartışmalarınız sadece ilişkinin tuzu biberi olsun, arada kız ona ne bu 2-3 fps düşüş oranı diye o da sana cilve yapsın işte ne güzel![]()
Tabi sizde haklısınız tabii ki gördüm yorumlarıda zaten denk geldikçe ama ne bilim işte içim el vermiyor o kadar para veripte şimdi yarı fiyatına ucuz bir ekran kartı çıkıpta ondan iyi olmasına kendi düşüneceğim sistemden oraya üzülüyorum açıkcası ama dediğiniz gibi yapıcak bir şey yok maalesefüzülme. biz burda kaç kere dil döktük inat ettiler. iyi olmuş
Teşekkür ederim link için
İkisini kullanmak maalesef nasip olmadı ama dediğiniz gibidir öyleyse zatenVega 64'de güzel bir karttır, adabı giyinmeyi çok iyi bilir ancak RTX 3070 varken hiç gereği yok.
ben ya 3080 alacağım ya da 5700XT ile devam sonra 4080 ve i9 sisteme geçmek istiyorum, ancak üniversite zamanına denk gelecek işte. 3080 alsam mı almasam mı diye kararsızım biraz.Tabi sizde haklısınız tabii ki gördüm yorumlarıda zaten denk geldikçe ama ne bilim işte içim el vermiyor o kadar para veripte şimdi yarı fiyatına ucuz bir ekran kartı çıkıpta ondan iyi olmasına kendi düşüneceğim sistemden oraya üzülüyorum açıkcası ama dediğiniz gibi yapıcak bir şey yok maalesef
Mesaj otomatik birleştirildi:
Teşekkür ederim link için![]()
![]()
İkisini kullanmak maalesef nasip olmadı ama dediğiniz gibidir öyleyse zatenUmarım çoook daha iyileri hepinize nasip olur aslında tek temennim o
![]()
![]()
dewamkeben ya 3080 alacağım ya da 5700XT ile devam sonra 4080 ve i9 sisteme geçmek istiyorum, ancak üniversite zamanına denk gelecek işte. 3080 alsam mı almasam mı diye kararsızım biraz.
kanka 4080 üniye gelcek ya, orası sıkıntı. gerçi 5700XT nin hala çok uzun ömrü var.dewamke
yaş kaç?kanka 4080 üniye gelcek ya, orası sıkıntı. gerçi 5700XT nin hala çok uzun ömrü var.
ben extreme arıyorum takmayın beni. bi ara Reign la 4133mhz ram alacaktım
![]()