Neler Yeni

Cooler Master liquid lite 120mm sıvı soğutma 380 TL alınır mı?

Erdnckara

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
Erdinç Kara
Merhabalar arkadaşlar master liquid lite 120 380 tl ye bir yıla yakın garantili pompa arızası nedeniyle değişimden gelmiş sıfır alınır mı? Yoksa snowman t6 ultra kule tipi soğutucu alacağım ama onunda kasama sığmasından şüpheliyim ramlar yuzunden ama hangisi daha iyidir?

Son düzenleme:

Oguzhansah

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,590
İsim
Oğuzhan Şahin
Merhabalar arkadaşlar master liquid lite 120 380 TL ye bir yıla yakın garantili pompa arızası nedeniyle değişimden gelmiş sıfır alınır mı? Yoksa snowman t6 ultra kule tipi soğutucu alacağım kasama sığmasından şüpheliyim ramlar yuzunden ama hangisi daha iyidir?
Kasa ve anakartın ne?

Oguzhansah

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,590
İsim
Oğuzhan Şahin
Kasaya sığar. Anakartta da RAMe çarpma durumu olmaz. Olursa 1-3 slotlara takarsanız. Gayet iyi soğutur.

shaggy131

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
71
İsim
Sinan Demirci
gerçekten değişim cihazıysa bedava en kötü 120mm sıvı soğutma bile hava soğutmadan iyidir. bende aynı işlemciyi kullanıyorum yükte 45derece oyunlarda

Erdnckara

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
Erdinç Kara
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

thepublicman

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,397
İsim
Kadir
Gerçekten sıfırsa çok iyi fiyat ölçülerine internetten bakıp test edin belki sığar

Erdnckara

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
Erdinç Kara
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
gerçekten değişim cihazıysa bedava en kötü 120mm sıvı soğutma bile hava soğutmadan iyidir. bende aynı işlemciyi kullanıyorum yükte 45derece oyunlarda
Yanı sıvı soğutma daha cezbedici ama kronik sorun mu acaba tam emin değilim biraz baktım kronik gibi duruyor ses varsa ne kadar var o yüzden sıfırdan olsa tedirginim
Mesaj otomatik birleştirildi:

Gerçekten sıfırsa çok iyi fiyat ölçülerine internetten bakıp test edin belki sığar
Sıvı sogutmanin ölçülerinde herhangi bir problem yok.Bunu almazsam kule tipi snowman alacağım onda sorun yaşayabilirim.

Oguzhansah

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,590
İsim
Oğuzhan Şahin
Yani kule tipi soğutucuyu öneriyorsunuz anladığım kadarıyla.
Bende Snowman MX6 var oyunlarda 45-55 arası görüyorum genelde. T6 Ultra daha iyi deniyor emin değilim. Fanda ses sorunu oluyor diyen var ama f/p olarak harika

Erdnckara

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
Erdinç Kara
Bende Snowman MX6 var oyunlarda 45-55 arası görüyorum genelde. T6 Ultra daha iyi deniyor emin değilim. Fanda ses sorunu oluyor diyen var ama f/p olarak harika
Evet cok övünüyor pompa sesi cekmektense fan sesi çekmek daha mantıklı sanırım ve sivi soğutma olmasına rağmen t6 daha performanslı değerler sunuyor baktığım kadarıyla.

bekcak

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Süleyman Yusuf Karadağ
Bir arkadaş en kötü sıvı soğutma bile hava soğutmadan iyidir yazmış, yanlış bilgi vermiş. Hava soğutmaların bir kısmı çoğu sıvı soğutmadan daha iyi performans verebiliyor.
Snowman T6 Ultra'yı kendim kullanıyorum. İşlemciniz için yeterli olacaktır. BIOS fan ayarlarında DC modunu seçip fan voltajını ayarlayarak işlemci sıcaklığına göre fan hızını değiştirebiliyorsunuz. Eğer DC modunda kullanmazsanız soğutmanın arka tarafındaki fan %100 olarak çalışıp gereksiz ses yapmış oluyor.
Cooler Master'ın sıvı soğutmalarda kötü bir geçmişi var. O yüzden kronik bir problem de olabilir. Özellikle masterliquid ml240l v2'yi araştırırsanız ne demek istediğimi anlarsınız.

Oguzhansah

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,590
İsim
Oğuzhan Şahin
Evet cok övünüyor pompa sesi cekmektense fan sesi çekmek daha mantıklı sanırım ve sivi soğutma olmasına rağmen t6 daha performanslı değerler sunuyor baktığım kadarıyla.
O zaman hayırlı olsun

Karmarija

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Çağan
Merhabalar arkadaşlar master liquid lite 120 380 TL ye bir yıla yakın garantili pompa arızası nedeniyle değişimden gelmiş sıfır alınır mı? Yoksa snowman t6 ultra kule tipi soğutucu alacağım ama onunda kasama sığmasından şüpheliyim ramlar yuzunden ama hangisi daha iyidir?
Değişimden gelen ürün eskisinin garanti süresinden devam eder. ek bir süre eklenmez fiyatı uygunsa alınabilir

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,059,179
Üyeler
168,254
Son üye
perosi
Top Bottom