Neler Yeni

Cooler Master liquid lite 120mm sıvı soğutma 380 TL alınır mı?

DejavuKing

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
505
İsim
Furkan Emre Asım
gerçekten değişim cihazıysa bedava en kötü 120mm sıvı soğutma bile hava soğutmadan iyidir. bende aynı işlemciyi kullanıyorum yükte 45derece oyunlarda
Hocam nasil bir işlemci o da yükte 45 derece? Ben ryzen 3600 ü 240 mm sıvı soğutmayla tutamıyorum o sıcaklıklarda

bekcak

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Süleyman Yusuf Karadağ
Hocam nasil bir işlemci o da yükte 45 derece? Ben ryzen 3600 ü 240 mm sıvı soğutmayla tutamıyorum o sıcaklıklarda
Onun kastettiği yük değildir. Oyunlardaki sıcaklığıdır ki ortam sıcaklığına ve işlemciye göre 45 derece olabilir. Tam yük altında o soğutmayla o derece biraz zor.

DejavuKing

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
505
İsim
Furkan Emre Asım
Onun kastettiği yük değildir. Oyunlardaki sıcaklığıdır ki ortam sıcaklığına ve işlemciye göre 45 derece olabilir. Tam yük altında o soğutmayla o derece biraz zor.
Hocam warzone da 60 derece benim işlemci. Nadir 64 e çıkıyor. Normal mi Corsair H100X sıvı soğutma ve ryzen 3600 icin

Erdnckara

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
Erdinç Kara
Bir arkadaş en kötü sıvı soğutma bile hava soğutmadan iyidir yazmış, yanlış bilgi vermiş. Hava soğutmaların bir kısmı çoğu sıvı soğutmadan daha iyi performans verebiliyor.
Snowman T6 Ultra'yı kendim kullanıyorum. İşlemciniz için yeterli olacaktır. BIOS fan ayarlarında DC modunu seçip fan voltajını ayarlayarak işlemci sıcaklığına göre fan hızını değiştirebiliyorsunuz. Eğer DC modunda kullanmazsanız soğutmanın arka tarafındaki fan %100 olarak çalışıp gereksiz ses yapmış oluyor.
Cooler Master'ın sıvı soğutmalarda kötü bir geçmişi var. O yüzden kronik bir problem de olabilir. Özellikle masterliquid ml240l v2'yi araştırırsanız ne demek istediğimi anlarsınız.
Snowman t6 ultrada karar kılıyorum o zaman teşekkürler.
Mesaj otomatik birleştirildi:

O zaman hayırlı olsun
Teşekkür inşallah sığdırma konusunda problem olmaz

DejavuKing

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
505
İsim
Furkan Emre Asım

Oguzhansah

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,590
İsim
Oğuzhan Şahin
Snowman t6 ultrada karar kılıyorum o zaman teşekkürler.

Teşekkür inşallah sığdırma konusunda problem olmaz
Sığar sıkıntı olmaz. Bence anakartı söküp montaj yapın daha rahat oluyor. Ben MX6yı montajlarken biraz zorlanmıştım. Anakartı kasadan söktüm. Ekran kartını da söktüm kolayca taktım. Takarken korkmayın baskı yapmaktan. Bi problem olursa yazarsanız yardımcı olurum.

Erdnckara

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
Erdinç Kara
Hocam t6 ultra iyi hoş da montajı sıkıntı. Anakartı baya kastirmak gerekiyor montajlarken bilgin olsun :)
Valla deneyip göreceğiz siparişi verdim bakalim kartın atx ve kasanın büyük oluşuna güveniyorum ama çok mu abartıyorlar büyüklüğünü anlamadım.

Sığar sıkıntı olmaz. Bence anakartı söküp montaj yapın daha rahat oluyor. Ben MX6yı montajlarken biraz zorlanmıştım. Anakartı kasadan söktüm. Ekran kartını da söktüm kolayca taktım. Takarken korkmayın baskı yapmaktan. Bi problem olursa yazarsanız yardımcı olurum.
X6 modeli montajı daha zor diyorlar anakartı çıkartmaya gerek kalmaz inşallah 😂

Son düzenleme:

Oguzhansah

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,590
İsim
Oğuzhan Şahin
Valla deneyip göreceğiz siparişi verdim bakalim kartın atx ve kasanın büyük oluşuna güveniyorum ama çok mu abartıyorlar büyüklüğünü anlamadım.

X6 modeli montajı daha zor diyorlar anakartı çıkartmaya gerek kalmaz inşallah 😂
Gerçi sizin kart ATX dediğiniz gibi benim mATX. Problemsiz olur inşallah

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,059,802
Üyeler
168,352
Son üye
lebelelube