Cooler Master MA 610P Alınır mı?

SYTHE

80+
Reaksiyon skoru
13
Dostum bence hatalı bir seçim zaten 800 900 tl lik bir işlemciye 600 tl lik bir fan ne kadar mantıklı?

bir de bunu alırsam yayın açtığımda sıcaklık değeri normalin altında olurmu

O kadar soğutucuya gerek yok o işlemci için artıc frezeer e34 işimizi görür

Arctic Freezer Duo 34 öneririm. İşini rahatlıkla görür. OC falanda rahatlıkla yaparsın. Tam bir F/P ürünüdür. Geri kalan paraya da RAM alırsın artık.👌

Merhaba;

Gereksiz pahalı olduğunu düşünüyorum R5 3600 var bende MSI Core Frozr S aldım 360 - 380 tl civarında.

Merhaba;

Gereksiz pahalı olduğunu düşünüyorum R5 3600 var bende MSI Core Frozr S aldım 360 - 380 tl civarında.
Keşke Arctic Freezer 34 alsaymışsın. MSI Core Frozr S modeline göre daha performanslı bir soğutucu.

Keşke Arctic Freezer 34 alsaymışsın. MSI Core Frozr S modeline göre daha performanslı bir soğutucu.
Teşekkür ederim öneriniz için, siz kullandınız mı bu ürünü? bu ürünü önerip de kullanan kimseyi görmedim. Boyutlara kasamın iç yüksekliğine uyumlu olmadığı için elemek zorunda kaldım.

Teşekkür ederim öneriniz için, siz kullandınız mı bu ürünü? bu ürünü önerip de kullanan kimseyi görmedim. Boyutlara kasamın iç yüksekliğine uyumlu olmadığı için elemek zorunda kaldım.
Kullanmadım fakat öneren çok insan var. Ve ayrıca Arctic soğutma konusunda kendini kanıtlamış bir markadır. YouTube da incelemesi vardır elbet. Ayrıca elindeki soğutucu da üzmez seni merak etme. Ben sadece tavsiye olarak söyledim. Kasana uymuyorsa zaten yapacak bir şey yok. İşlemcin çok ısınmıyorsa dediğim gibi üzmez seni. İyi forumlar...

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,195,699
Üyeler
189,907
Son üye
dumano7
Geri