Cooler Master Masterbox MB520 nasıldır?

revajr

80+
Reaksiyon skoru
64
Arkadaşlar bu kasayı almak istiyorum içine 2080 super li sistem kurmayı düşünüyorum görüntüsü çok hoşuma gitti sizce nasıl bir kasa ısınmaz değil mi ayrıca kasanın ön fanlarının tam adını bir türlü öğrenemedim arkadaki kasa rgb değil aynısından arkayada alıp değiştirmek istiyorum nasıl öğrenebilirim ?

MasterBox MB520 ARGB yerine MasterBox MB511 ARGB alabilirsin, onun önü mesh, MasterBox MB520'nin önü akrilik olduğu için MasterBox MB511'e göre daha az hava alıyor, bu yüzden de sıcaklıklar daha fazla* oluyor.
Öndeki fanların modeli eğer ARGB olan modelden bahsediyorsan OEM bir fan, o modelin birebir aynısı yok, eğer MasterFan MF120L ARGB diye model olsaydı o olurdu.
Egzoz fan için SickleFlow 120 ARGB veya MasterFan MF120 Halo bakabilirsin.

Mesh panel değil sanırım, bence mesh panele yönelin
Post automatically merged:

CM MB511 ARGB ye hasta oluyorum ben

MasterBox MB520 ARGB yerine MasterBox MB511 ARGB alabilirsin, onun önü mesh, MasterBox MB520'nin önü akrilik olduğu için MasterBox MB511'e göre daha az hava alıyor, bu yüzden de sıcaklıklar daha fazla* oluyor.
Öndeki fanların modeli eğer ARGB olan modelden bahsediyorsan OEM bir fan, o modelin birebir aynısı yok, eğer MasterFan MF120L ARGB diye model olsaydı o olurdu.
Egzoz fan için SickleFlow 120 ARGB veya MasterFan MF120 Halo bakabilirsin.
O kasayıda fark ettim ama bunun görüntüsü daha hoşuma gitti ayrıca dediğiniz fanlar ön fanlarla aynı mı farklı gözüksün istemiyorum aynı efektler aynı düzense hareket etsin istiyorum

O kasayıda fark ettim ama bunun görüntüsü daha hoşuma gitti
Dostum önden bakınca aşağı yukarı ikisi de aynı.
MasterBox MB520 ARGB de iyi hava alıyor ancak MasterBox MB511 ARGB kadar değil.
ayrıca dediğiniz fanlar ön fanlarla aynı mı farklı gözüksün istemiyorum aynı efektler aynı düzense hareket etsin istiyorum
MasterFan MF120 Halo aynı görünüşe sahip değil ama kasa içinde SickleFlow 120 ARGB aynı gözükür, ondan alabilirsin.

Dostum önden bakınca aşağı yukarı ikisi de aynı.
MasterBox MB520 ARGB de iyi hava alıyor ancak MasterBox MB511 ARGB kadar değil.

MasterFan MF120 Halo aynı görünüşe sahip değil ama kasa içinde SickleFlow 120 ARGB aynı gözükür, ondan alabilirsin.
Peki aynı düzende çalışacak mı fanlar danırım anakart yazılımdan ayarlanabiliyor farklı gözüksün istemiyorum tainbow modunda vs aynı düzense olsun istiyorum

Peki aynı düzende çalışacak mı fanlar danırım anakart yazılımdan ayarlanabiliyor farklı gözüksün istemiyorum tainbow modunda vs aynı düzense olsun istiyorum
O kasayla birlikte kullanacağın anakartın modeli nedir?

Asus b550 düşünüyorum
Hangi modeli işte? :D
Bu arada egzoz fanı ARGB olan MasterBox MB520 ARGB satılıyor itopya'da, eğer istersen MasterBox TD500 Mesh de var, o da sağlam, bir de itopya'da indirimde.

Hangi modeli işte? :D
Bu arada egzoz fanı ARGB olan MasterBox MB520 ARGB satılıyor itopya'da, eğer istersen MasterBox TD500 Mesh de var, o da sağlam, bir de itopya'da indirimde.
Onu gördüm ama sadece resimden kaynaklı sandım bu arada öyle dememin nedeni pekte bir şey anlamamam konsoldan geçiyorum pcye arkadaşımın dediği buydu asus b550 😀

Geri