bilgisayartechonology
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 2,116
hangi macun daha iyi cooler master ın olan 109tl artich olanı ise 129tl
Mastergel bir seri, içinde berbat macun modelleri de var MX-4ü ikiye katlayacak modellerde varhangi macun daha iyi cooler master ın olan 109tl artich olanı ise 129tl
Mastergel bir seri, içinde berbat macun modelleri de var MX-4ü ikiye katlayacak modellerde var
Yani Mastergel in hangi modeli?
MasterGel Regular bu fiyat için kötü bir model, bunun yerine MX-4 almak çok daha mantıklı.![]()
Cooler Master MasterGel Regular MGX-ZOSG-N15M-R2 Termal Macun Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Cooler Master MasterGel Regular MGX-ZOSG-N15M-R2 Termal Macun fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Cooler Master MasterGel Regular MGX-ZOSG-N15M-R2 Termal Macun özelliklerini incele, 209,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
130tl ye başka daha kaliteli macun varmı piyasada mx4 2gr alsam yetermi bana zotac gtx 1060 sürcemdeMasterGel Regular bu fiyat için kötü bir model, bunun yerine MX-4 almak çok daha mantıklı.
2 gram yeter ama aradaki fiyat farkı çok fazla değilse almışken 4Gr al ilerde de kullanırsın. Ben geçen yıl 8Gr olanından aldım hala her şeye bunu kullanıyorum.![]()
Arctic MX-4 AR-ACTCP00002B 4 gr Termal Macun Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Arctic MX-4 AR-ACTCP00002B 4 gr Termal Macun gr fiyatı 57,25 TL'den başlayan seçeneklerle Akakçe'de! Arctic MX-4 AR-ACTCP00002B 4 gr Termal Macun indirimlerini yakala, fırsatları kaçırma!www.akakce.com
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
130tl ye başka daha kaliteli macun varmı piyasada mx4 2gr alsam yetermi bana zotac gtx 1060 sürcemde
22tl fark var2 gram yeter ama aradaki fiyat farkı çok fazla değilse almışken 4Gr al ilerde de kullanırsın. Ben geçen yıl 8Gr olanından aldım hala her şeye bunu kullanıyorum.
haklısın hocam en iyisi 4gr olanı alıyım hem termal macun değiştirirsem 6ayda bir 4gr olan daha geleceğe dönük olur2 gram yeter ama aradaki fiyat farkı çok fazla değilse almışken 4Gr al ilerde de kullanırsın. Ben geçen yıl 8Gr olanından aldım hala her şeye bunu kullanıyorum.
Teknobiyotik Artic Türkiye distribütörü. Yani fazlasıyla güvenilir. Ama kendi sitesinde fiyat kargo dahil 140TL falan yapıyor amazondan teknobiyotik satıcısından al macunu.22tl fark var
haklısın hocam en iyisi 4gr olanı alıyım hem termal macun değiştirirsem 6ayda bir 4gr olan daha geleceğe dönük olur
birde hocam sizce macun değişimi kaç ayda bir olmalı
https://www.teknobiyotik.com/arctic...n-4gr-ar-actcp00002b.html?ref=akakce&v=1.59.1 burda 104tl ama teknobiyotik ilk defa görüyorum güvenilirmidir
amazonda sıkıntı yaşadım bir daha ordan sipariş vermemTeknobiyotik Artic Türkiye distribütörü. Yani fazlasıyla güvenilir. Ama kendi sitesinde fiyat kargo dahil 140TL falan yapıyor amazondan teknobiyotik satıcısından al macunu.
O zaman direkt teknobiyotikden al ama daha pahalıya gelir. MX-4 için başka satıcı önermem sahtesi çok fazla bu macunun.amazonda sıkıntı yaşadım bir daha ordan sipariş vermem
Link var mı Amazon?O zaman direkt teknobiyotikden al ama daha pahalıya gelir. MX-4 için başka satıcı önermem sahtesi çok fazla bu macunun.