cooler master mastergel vs arctic mx4 sizce hangisi

Reaksiyon skoru
2,116
hangi macun daha iyi cooler master ın olan 109tl artich olanı ise 129tl

Ben olsam arctich alırdım.

Mastergel bir seri, içinde berbat macun modelleri de var MX-4ü ikiye katlayacak modellerde var 😀

Yani Mastergel in hangi modeli?

Mastergel Regular kullandım çok sağlam macundur bu arada öneririm onu. Artict MX-4 ise piyasa da aşırı derece de çakması var. Riske girmeyin derim. Bir de Zalman ZM-STC7 macunu da öneririm. 7.2W/m-K iletim değerine sahip bu da güzeldir. Şuan bunu kullanıyorum mesela ciddi derece de ısı da düşüş var.

MasterGel Regular bu fiyat için kötü bir model, bunun yerine MX-4 almak çok daha mantıklı.

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

MasterGel Regular bu fiyat için kötü bir model, bunun yerine MX-4 almak çok daha mantıklı.
130tl ye başka daha kaliteli macun varmı piyasada mx4 2gr alsam yetermi bana zotac gtx 1060 sürcemde

130tl ye başka daha kaliteli macun varmı piyasada mx4 2gr alsam yetermi bana zotac gtx 1060 sürcemde
2 gram yeter ama aradaki fiyat farkı çok fazla değilse almışken 4Gr al ilerde de kullanırsın. Ben geçen yıl 8Gr olanından aldım hala her şeye bunu kullanıyorum.

2 gram yeter ama aradaki fiyat farkı çok fazla değilse almışken 4Gr al ilerde de kullanırsın. Ben geçen yıl 8Gr olanından aldım hala her şeye bunu kullanıyorum.
22tl fark var

haklısın hocam en iyisi 4gr olanı alıyım hem termal macun değiştirirsem 6ayda bir 4gr olan daha geleceğe dönük olur

birde hocam sizce macun değişimi kaç ayda bir olmalı

https://www.teknobiyotik.com/arctic...n-4gr-ar-actcp00002b.html?ref=akakce&v=1.59.1 burda 104tl ama teknobiyotik ilk defa görüyorum güvenilirmidir

22tl fark var

haklısın hocam en iyisi 4gr olanı alıyım hem termal macun değiştirirsem 6ayda bir 4gr olan daha geleceğe dönük olur

birde hocam sizce macun değişimi kaç ayda bir olmalı

https://www.teknobiyotik.com/arctic...n-4gr-ar-actcp00002b.html?ref=akakce&v=1.59.1 burda 104tl ama teknobiyotik ilk defa görüyorum güvenilirmidir
Teknobiyotik Artic Türkiye distribütörü. Yani fazlasıyla güvenilir. Ama kendi sitesinde fiyat kargo dahil 140TL falan yapıyor amazondan teknobiyotik satıcısından al macunu.

Teknobiyotik Artic Türkiye distribütörü. Yani fazlasıyla güvenilir. Ama kendi sitesinde fiyat kargo dahil 140TL falan yapıyor amazondan teknobiyotik satıcısından al macunu.
amazonda sıkıntı yaşadım bir daha ordan sipariş vermem

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,195,688
Üyeler
189,906
Son üye
osmanoguz
Geri