Yiğit28
80+
- Reaksiyon skoru
- 35
pahalıAlıntıyı görüntüle
COOLER MASTER MASTERLIQUID ML240L V2 2x120mm RGB LED SIVI SOĞUTMA vatan bilgisayardan r5 7500f için bu sıvı soğutmayı almak istiyorum. uzun ömürlü ve fiyatı uygun olması önemli. uzun ömürlülük açısından kule tipi soğutma almayı düşündüm ama vatan bilgisayarda 2 model vardı fiyatları da sıvı soğutmayla neredeyse aynı. tavsiyeleriniz için teşekkürler. (sadece vatan bilgisayardan öneri istiyorum. bilgisayarı vatandan aldım montajı da orada yaptırıcam)
kasana sıgarsa degerlendir:Alıntıyı görüntüle
COOLER MASTER MASTERLIQUID ML240L V2 2x120mm RGB LED SIVI SOĞUTMA vatan bilgisayardan r5 7500f için bu sıvı soğutmayı almak istiyorum. uzun ömürlü ve fiyatı uygun olması önemli. uzun ömürlülük açısından kule tipi soğutma almayı düşündüm ama vatan bilgisayarda 2 model vardı fiyatları da sıvı soğutmayla neredeyse aynı. tavsiyeleriniz için teşekkürler. (sadece vatan bilgisayardan öneri istiyorum. bilgisayarı vatandan aldım montajı da orada yaptırıcam)
kasana sıgarsa degerlendir:
![]()
ENERMAX LIQMAXFLO ARGB 420mm Intel-AMD Uyumlu İşlemci Sıvı Soğutucu (ELC-LMF420T-ARGB) – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili
Fan hızı 3.000 rpm’ye kadar çıkan VRM FANI daha iyi hava akışı sağlar. CPU’yu çevreleyen bileşenlerin sıcaklıklarını etkili bir şekilde düşürmek için, özellikle hız aşırtma senaryolarında.www.gaming.gen.tr
sadece vatandan almak istiyorum montajı orada yaptırıcamhttps://www.gaming.gen.tr/urun/4326...360mm-intel-amd-uyumlu-islemci-sivi-sogutucu/ kasada 360 desteği varsa bunu öneririm.
montajı zor degil, neredeyse aynı fiyata x2 sogutucu olur(tabii ki kasa desteklerse) ama vatan pahalı yani..sadece vatandan almak istiyorum montajı orada yaptırıcam
kule tipi istiyorum aslında da işte montajını yapabilir miyim ondan tırsıyorumDaha uygun bir model alıp montajını kendin yapabilir veya şehrinde olan bir arkadaştan rica edebilirsin. Kendini bu kadar kısıtlamana bence gerek yok.
Çok çok basit hiç bilmeyen arkadaşım gözüm önünde hiç karışmadan kendisi yaptı. Hiç bilmiyorsan aldığın ürünün birkaç videosunu izlersin videolarda hangi parçayı nasıl takacağını anlatıyorlar bu intel soketi bu amd soketi bunu böyle bunu böyle takıyorsunuz derler izlersen anlar çözersin. Thermalright Peerless Assasin alabilirsin.kule tipi istiyorum aslında da işte montajını yapabilir miyim ondan tırsıyorum
kule tipi montajı sıvıya göre daha kolay , zor bir şeyi yok korkma. Vatandan fazla para vermenin ne alemi var. Sıvıyı da kendin takabilirsin veya başka bilgisayarcıya yaptırırsın. Enarmax soğutucularda indirim varken kesin değerlendir , sırf montaj için attığın model alınmaz. Kule tipi istiyorsan Thermalright Frost Commander öneririm , fiyatına göre canavar bir kule tipi soğutucudur.kule tipi istiyorum aslında da işte montajını yapabilir miyim ondan tırsıyorum
Çok çok basit hiç bilmeyen arkadaşım gözüm önünde hiç karışmadan kendisi yaptı. Hiç bilmiyorsan aldığın ürünün birkaç videosunu izlersin videolarda hangi parçayı nasıl takacağını anlatıyorlar bu intel soketi bu amd soketi bunu böyle bunu böyle takıyorsunuz derler izlersen anlar çözersin. Thermalright Peerless Assasin alabilirsin.
en max intel termal değişimi yaptım onu yapabilir miyim bilmiyorum amd işlemcileri yerinden sökülüyor felan diye yapmak istemedimkule tipi montajı sıvıya göre daha kolay , zor bir şeyi yok korkma. Vatandan fazla para vermenin ne alemi var. Sıvıyı da kendin takabilirsin veya başka bilgisayarcıya yaptırırsın. Enarmax soğutucularda indirim varken kesin değerlendir , sırf montaj için attığın model alınmaz. Kule tipi istiyorsan Thermalright Frost Commander öneririm , fiyatına göre canavar bir kule tipi soğutucudur.
https://www.gaming.gen.tr/urun/4075...tucu-2-yil-birebir-degisim-garantili/#reviews bu iş görür mü?kule tipi montajı sıvıya göre daha kolay , zor bir şeyi yok korkma. Vatandan fazla para vermenin ne alemi var. Sıvıyı da kendin takabilirsin veya başka bilgisayarcıya yaptırırsın. Enarmax soğutucularda indirim varken kesin değerlendir , sırf montaj için attığın model alınmaz. Kule tipi istiyorsan Thermalright Frost Commander öneririm , fiyatına göre canavar bir kule tipi soğutucudur.
şunu yapmakta zor bir şey var mı hocam allah aşkınaen max intel termal değişimi yaptım onu yapabilir miyim bilmiyorum amd işlemcileri yerinden sökülüyor felan diye yapmak istemedim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
https://www.gaming.gen.tr/urun/4075...tucu-2-yil-birebir-degisim-garantili/#reviews bu iş görür mü?
bütçen var bildiğim kadarıyla , kasanda destekliyorsa net Frost Commander almanı öneririm. İleriki sistem güncellemelerinde de elini rahatlatır. Geleceğe yatırım.en max intel termal değişimi yaptım onu yapabilir miyim bilmiyorum amd işlemcileri yerinden sökülüyor felan diye yapmak istemedim
https://www.gaming.gen.tr/urun/4075...tucu-2-yil-birebir-degisim-garantili/#reviews bu iş görür mü?
o biraz aşıyor tek fanlı işini çok fazlasıyla görür diyorsan tek fanlı alırım. çift fanlı al o daha çok işini görür daha iyi performans verir diyorsan assassin modelini alırımşunu yapmakta zor bir şey var mı hocam allah aşkınaSıvı soğutcuların da montaj videoları vardır , izleyerek kolayca takabilirsiniz.
bütçen var bildiğim kadarıyla , kasanda destekliyorsa net Frost Commander almanı öneririm. İleriki sistem güncellemelerinde de elini rahatlatır. Geleceğe yatırım.