JustPlayer004
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 511
Sizce doğrumu kapattım camı üstte hafif boşluk var ama diğer taraflar uyuyor yerine ve camdaki vidalar çıkmıyor cama ayarlı sanırsam akıllı vida bunlar
Hani cam? Hani kasa?Sizce doğrumu kapattım camı üstte hafif boşluk var ama diğer taraflar uyuyor yerine ve camdaki vidalar çıkmıyor cama ayarlı sanırsam akıllı vida bunlar
inşALLAH üstte hafif boşluk kalıyor kafam karıştı@crazyreign kullanıyor aynı kasayı yardım eder belki
kasanın camı varya temperli cam o ve kasada cooler master mb511 argbHani cam? Hani kasa?
tamam atıyorum 2 3 dk ya telefona geçmem lazımBi' fotoğraf atsana, pek anlamadım ben.
Bende de öyle o, sorun göremedim.tamam atıyorum 2 3 dk ya telefona geçmem lazım
Post automatically merged:
Alıntıyı görüntüle
Sol tarafta bosluk var oturma kisminda
Post automatically merged:
Alıntıyı görüntüle
acaba vidaları çıkmıyorya akıllı vida diyemi çıkmıyor çünküBende de öyle o, sorun göremedim.
Vidalar tamamen çıkmıyor zaten yerinden, bir yere kadar çıkıyor.acaba vidaları çıkmıyorya akıllı vida diyemi çıkmıyor çünkü
aynen bendede öle oluyor yani tam oturmuş cam değilmi bi sorunu yokVidalar tamamen çıkmıyor zaten yerinden, bir yere kadar çıkıyor.
Eğer vidaları denk getirdikten sonra vidalarsan sorun yok, bende de attığın fotoğraftaki gibi, ince bi' boşluk var.aynen bendede öle oluyor yani tam oturmuş cam değilmi bi sorunu yok
ben ilk vidaları boşluklara denk getirim bastırıp vidalıyorum yani vidalar deliklerinde oluyorEğer vidaları denk getirdikten sonra vidalarsan sorun yok, bende de attığın fotoğraftaki gibi, ince bi' boşluk var.
ben birde sağlam olsun die tornavidayla çeviriyorum sorun olurmu vidalarda yalama vsEğer vidaları denk getirdikten sonra vidalarsan sorun yok, bende de attığın fotoğraftaki gibi, ince bi' boşluk var.
Yok hayır, pek sorun olmaz.ben birde sağlam olsun die tornavidayla çeviriyorum sorun olurmu vidalarda yalama vs