Cooler Master ML240L neden ML240L V2'den daha pahalı ?

Hudzell

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Reaksiyon skoru
21,761
Dostlar internette öylesine dolanırken şunu fark ettim ki ML240L model soğutucu V2 modeline göre daha pahalı.
Bu fiyat farkının sebebi nedir bilen var mı ?
Yanlışım varsa düzeltirseniz sevinirim aşağıya akakçe ile bulduğum bu 2 modelin en ucuz linklerini bırakıyorum.

Üretimi yok diye pahaldıır büüyk ihitmalle, 100TL fazlasına PF240 var.

Üretimi yok o yüzdendir.
Ayrıca ikisi de fiyatını haketmiyor.

Üretimi yok o yüzdendir.
Ayrıca ikisi de fiyatını haketmiyor.
Peki sizce ne kadar olmalıydı ?
ve neden hak etmiyor
açıkcası pf240 yerine ml240l v2 alasım var tasarımı için.

ve neden hak etmiyor
Çok sesli ve SE234 ondan daha iyi diye biliyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ve neden hak etmiyor

ve neden hak etmiyor
Ne kadar olacağını tam kestiremem.
Fiyatını haketmemesinin sebebi malzeme kalitesi ve performansı rakiplerine göre daha geride olması.
Ayrıca sesli çalışıyor.

ve neden hak etmiyor
PF240 Arap atıysa eğer ml240l v2 katır veya eşektir açık konuşmak gerekirse.

Düşük stok her zaman yüksek fiyata yol açar. Şuan 3070Ti'dan daha pahalı 3070 satılıyor mesela. PF240 önermiş arkadaşlar. Ben de kullanıyorum. Memnunum. Tavsiye ederim.

Çok sesli ve SE234 ondan daha iyi diye biliyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

pompaların üreticisi 1 firma olduğu için genelde üreticiler oradan alıyor performans farkı olmaz 240 lar arasında veyahut 360lar arasında malzeme kalitesi farkı falan vardır + işte rgb mi argb mi falan

PF240'ta sadece hava sesi geliyor motor sesi yok.

Ayrıca pompa sesi o kadar fazla da yok. @Toxpox'ta pompa sesi fazla ama bende yok. Genel olarak bir sesi yok.

Kullanıyorum bu arada.

Düşük stok her zaman yüksek fiyata yol açar. Şuan 3070Ti'dan daha pahalı 3070 satılıyor mesela. PF240 önermiş arkadaşlar. Ben de kullanıyorum. Memnunum. Tavsiye ederim.
hangi işlemciyle kullanıyorsunuz peki ?
PF240'ta sadece hava sesi geliyor motor sesi yok.

Ayrıca pompa sesi o kadar fazla da yok. @Toxpox'ta pompa sesi fazla ama bende yok. Genel olarak bir sesi yok.

Kullanıyorum bu arada.
hocam peki hangi işlemciyle kullanıyorsunuz ben r5 3600 için almayı düşünüyorum.
yaşadığım yer de sıcak olduğundan sağlam bir soğutucu alıp eğer yeterince iyi soğutursa üstüne o.c yapmayı düşünüyorum.

hocam peki hangi işlemciyle kullanıyorsunuz ben r5 3600 için almayı düşünüyorum.
yaşadığım yer de sıcak olduğundan sağlam bir soğutucu alıp eğer yeterince iyi soğutursa üstüne o.c yapmayı düşünüyorum.
Şu anda 1.325 voltaj ile all core 3.8ghz olarak 1600AF kullanmaktayım.

Rahatlıkla kaldıracaktır bu soğutucu 3600 ile o.c yapılacağı zaman.

oyunda 47-50 derece civarı görüyorum Prime95 SmallFFt'de ise 70 dereceyi geçmedi. (Sistemin ve işlemcinin içinden geçen bir test bu tamamından fazlasını kullanıyor işlemcinin)

Geri