Cooler Master ML240L neden ML240L V2'den daha pahalı ?

Şu anda 1.325 voltaj ile all core 3.8ghz olarak 1600AF kullanmaktayım.

Rahatlıkla kaldıracaktır bu soğutucu 3600 ile o.c yapılacağı zaman.

oyunda 47-50 derece civarı görüyorum Prime95 SmallFFt'de ise 70 dereceyi geçmedi. (Sistemin ve işlemcinin içinden geçen bir test bu tamamından fazlasını kullanıyor işlemcinin)
hocam o testi biliyorum işlemcime uv yapmayı denedim testi geçerse o ayarda kullanacaktım
ilk 5 saniyede işlemci 105 dereceyi gördü ve sistem anında kapandı hani stok soğutucu bu kadar mı kötü olur ya
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

macunu felan kaliteli bu arada

hocam o testi biliyorum işlemcime uv yapmayı denedim testi geçerse o ayarda kullanacaktım
ilk 5 saniyede işlemci 105 dereceyi gördü ve sistem anında kapandı hani stok soğutucu bu kadar mı kötü olur ya
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

macunu felan kaliteli bu arada
Stok soğutucu ile uv yapınca nasıl 105 derece osun o.c yapmaya çalışmış olmayasın. :D

hangi işlemciyle kullanıyorsunuz peki ?

hocam peki hangi işlemciyle kullanıyorsunuz ben r5 3600 için almayı düşünüyorum.
yaşadığım yer de sıcak olduğundan sağlam bir soğutucu alıp eğer yeterince iyi soğutursa üstüne o.c yapmayı düşünüyorum.
3700X

Stok soğutucu ile uv yapınca nasıl 105 derece osun o.c yapmaya çalışmış olmayasın. :D
yok valla konusunu açıp bir arkadaşla uzun uzun uğraşmıştık hatta. silver sample çıktı testte, sonrasında hazır ayar veriyordu deneyeyim dedim ateş oldu işlemci.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,160,952
Üyeler
184,359
Son üye
Yusu4
Geri