Yardım Cooler master pompa ledi

Reaksiyon skoru
26
IMG_4458.jpeg

Resimdeki gibi pompa yanmıyor pompa dan çikan 2 adet kablo ana karta bağli fanlarda ve fan ledlerinde sorun yok asus porgami ile eşli renkte çalişiyor ana kart modeli asus tuf z690 plus

Çıkar yeniden tak pompadan çıkan RGB kablosunu. Varsa başka RGB pinine tak.

Bir kablo buraya bağli biride radyatörun orda ana karti bağli çekemedim resmini
Birisi pompa fanının kablosu diğeri de RGB kablosu işte. RGB kablosunu bulup yerini değiştir ya da yeniden tak iyice oturduğundan emin olarak.
Pompa kablosu aio_pump yazan yere bağlı. senin değiştireceğin RGB/ARGB kablosu diğeri.

1688647889079.png

Birisi pompa fanının kablosu diğeri de RGB kablosu işte. RGB kablosunu bulup yerini değiştir ya da yeniden tak iyice oturduğundan emin olarak.
Pompa kablosu aio_pump yazan yere bağlı. senin değiştireceğin RGB/ARGB kablosu diğeri.

Alıntıyı görüntüle
Benim bir kablo işaretlediniz yerde takılı değil hemen yanında olan yerde takılı onda sorun ola bilirmi

Pompadan çıkan iki kablonun ucunu da fotoğraflarsan görselde nereye takman gerektiğini gösteriririm.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Anakartın bu mu onu da söyle. DDR5 versiyonu mu DDR4 mü.

Pompadan çıkan iki kablonun ucunu da fotoğraflarsan görselde nereye takman gerektiğini gösteriririm.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Anakartın bu mu onu da söyle. DDR5 versiyonu mu DDR4 mü.
https://www.vatanbilgisayar.com/asu...0-soket-1700-ddr5-6000mhz-oc-m-2-anakart.html DDR5

Kabloların ucunun fotoğrafını at.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,732
Üyeler
190,797
Son üye
rarepeeker
Geri