Bir kablo buraya bağli biride radyatörun orda ana karti bağli çekemedim resminiÇıkar yeniden tak pompadan çıkan RGB kablosunu. Varsa başka RGB pinine tak.
Bir kablo buraya bağli biride radyatörun orda ana karti bağli çekemedim resmini
Birisi pompa fanının kablosu diğeri de RGB kablosu işte. RGB kablosunu bulup yerini değiştir ya da yeniden tak iyice oturduğundan emin olarak.Bir kablo buraya bağli biride radyatörun orda ana karti bağli çekemedim resmini
Benim bir kablo işaretlediniz yerde takılı değil hemen yanında olan yerde takılı onda sorun ola bilirmiBirisi pompa fanının kablosu diğeri de RGB kablosu işte. RGB kablosunu bulup yerini değiştir ya da yeniden tak iyice oturduğundan emin olarak.
Pompa kablosu aio_pump yazan yere bağlı. senin değiştireceğin RGB/ARGB kablosu diğeri.
Alıntıyı görüntüle
www.asus.com
https://www.vatanbilgisayar.com/asu...0-soket-1700-ddr5-6000mhz-oc-m-2-anakart.html DDR5Pompadan çıkan iki kablonun ucunu da fotoğraflarsan görselde nereye takman gerektiğini gösteriririm.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Anakartın bu mu onu da söyle. DDR5 versiyonu mu DDR4 mü.
![]()
TUF GAMING Z690-PLUS|Anakart|ASUS Türkiye
ASUS TUF GAMING Z690-PLUS takes all the essential elements of the latest Intel® processors and combines them with game-ready features and proven durability. Engineered with military-grade components, an upgraded power solution and a comprehensive cooling system, this motherboard offers...www.asus.com
Eve geçince aticamKabloların ucunun fotoğrafını at.