Cevahir Paşalıoğlu
80+ Silver
- Konu Sahibi Konu Sahibi
...abc
Son düzenleme:
...abc
abc?.abc...
Yanlış mesaj oldu hocam.Ondan dolayı
Az önce pompa aşağı bakacak şekilde yan yatırdım bilgisayarı ve ses kesildi. Bilgisayarı hafifçe sağa ve sola yatırıp sonra tekrar eski haline getirince de 2-3 dakikalığına kayboluyor ses.3-4 hafta önce Vatan Bilgisayardan hazır sistem aldım ve içine Cooler Master Master Liquid 240 Lite taktırdım ve dün sizin de bahsettiğiniz sorunu yaşamaya başladım. 1 hafta sonra sıvı soğutmanın kutusuyla birlikte vatana götürücem, sanırım onlar da cooler master servisine gönderecekler. Fakat benim şöyle bir sorunum var: BIOS'a girdiğimde cpu_fan %100 ayarında 2200-2300 rpm çalışıyor. Sessiz modda %40'a düşmesi gerekirken hala 2200-2300 rpm değerinde çalışmaya devam ediyor.
Sesten başka sorun teşkil etmiyor sanırım bu durum.3-4 hafta önce Vatan Bilgisayardan hazır sistem aldım ve içine Cooler Master Master Liquid 240 Lite taktırdım ve dün sizin de bahsettiğiniz sorunu yaşamaya başladım. 1 hafta sonra sıvı soğutmanın kutusuyla birlikte vatana götürücem, sanırım onlar da cooler master servisine gönderecekler. Fakat benim şöyle bir sorunum var: BIOS'a girdiğimde cpu_fan %100 ayarında 2200-2300 rpm çalışıyor. Sessiz modda %40'a düşmesi gerekirken hala 2200-2300 rpm değerinde çalışmaya devam ediyor.
Youtube'daki şu videodaki ses gibidir ses;Dostum hangi model kullanıyorsunuz birde zahmet olmazsa ses atabilir misin?
Başkan merhaba konu dışı olabilir ancak yardıma ihtiyacım var cooler master 240ml aldım montajını kendim yaptim fanların pimini cpu fan girişine taktım pompanın girişini sistem fan taktım pompanın pini 3 pindi taktigim yer 4 pinli sorunum şu fanlar gayet güzel çalışıyor ancak pompadan her hangi bir ses gelmiyor pompanın calisdigindan emin değilim nasıl emin olabilirm taktım pinlerin yeri doğrumu yardımcı olursanız sevinirimNormal gibi. Bu sıvı soğutucu zaten biraz sesli çalışıyor. Eğer sorun olarak düşünüyorsanız ve garantisi varsa aldığınız yere başvurabilirsiniz.
Eğer pompa çalışmıyorsa işlemci boşta iken 80-90 derece olurBaşkan merhaba konu dışı olabilir ancak yardıma ihtiyacım var cooler master 240ml aldım montajını kendim yaptim fanların pimini cpu fan girişine taktım pompanın girişini sistem fan taktım pompanın pini 3 pindi taktigim yer 4 pinli sorunum şu fanlar gayet güzel çalışıyor ancak pompadan her hangi bir ses gelmiyor pompanın calisdigindan emin değilim nasıl emin olabilirm taktım pinlerin yeri doğrumu yardımcı olursanız sevinirim
Başkan merhaba konu dışı olabilir ancak yardıma ihtiyacım var cooler master 240ml aldım montajını kendim yaptim fanların pimini cpu fan girişine taktım pompanın girişini sistem fan taktım pompanın pini 3 pindi taktigim yer 4 pinli sorunum şu fanlar gayet güzel çalışıyor ancak pompadan her hangi bir ses gelmiyor pompanın calisdigindan emin değilim nasıl emin olabilirm taktım pinlerin yeri doğrumu yardımcı olursanız sevinirim
Geçen seneki konu abEğer pompa çalışmıyorsa işlemci boşta iken 80-90 derece olur