Nasıl olacak o iş tam olarak ?aynı sorundan ben de şikayetçiyim hocam. Fanın bıçaklarını ayırıp ortasını yağlamak gerekiyormuş tedarikçi firma ile görüştüğümde bu öneriyi verdi.
valla bilmiyorum finallerden sonra bilgisayarı dükkana götürüp wd40 veya makine yağı ile yağlamayı düşünüyorum greste olabilir. Fanı söktükten sonra arkasından bastırınca çıkıyormuşNasıl olacak o iş tam olarak ?
Üzerinde bi vida felan görmüyorum ben amavalla bilmiyorum finallerden sonra bilgisayarı dükkana götürüp wd40 veya makine yağı ile yağlamayı düşünüyorum greste olabilir. Fanı söktükten sonra arkasından bastırınca çıkıyormuş
arkasından bastırmak gerekiyormuş vidali değilmiş. Henüz sökmeyi denemedim tedarikçinin söylediğini söylüyorum.Üzerinde bi vida felan görmüyorum ben ama
Anladım kasanın içinden dışarıya doğruarkasından bastırmak gerekiyormuş vidali değilmiş. Henüz sökmeyi denemedim tedarikçinin söylediğini söylüyorum.
hayır hayır hocam fanı ayrıca söküyorsunuz ya. Elinizde kalıyor fan. Fanın kasası var birde ortasında bıçakları var dönen kısım, işte o dönen parçaya yani fanın kendisine arkasından bastırınca bıçaklar ve fan kasası ayrılıyormuş ortasındaki mili yağlamak gerekiyormuşAnladım kasanın içinden dışarıya doğru
Ben şöyle yaptım geride takamıyorum şimdihayır hayır hocam fanı ayrıca söküyorsunuz ya. Elinizde kalıyor fan. Fanın kasası var birde ortasında bıçakları var dönen kısım, işte o dönen parçaya yani fanın kendisine arkasından bastırınca bıçaklar ve fan kasası ayrılıyormuş ortasındaki mili yağlamak gerekiyormuş
Bu çentikli kısım kasanın içinde kalmıyor mu ?vidayı yanlış yerden takmışsın fanı oraya takıp vidayı kasanın içinden fana oturtacaksın