❌İndirim Bitti! COOLERMASTER CM HAF700 EVO 8500 TL

Doğru diyorsun hocam yanlış ürün gönderme ihtimali de çok yüksek. Ben evden çalıştığım için genelde böyle şeylerle uğraşırım yani yanlış falan gönderdilerse ve geri almazlarsa falan tüketici hakem heyeti cart curt benim için sorun olmaz ama uğraşamayacak arkadaşların tabii ki almaması daha mantıklı. Riske girdik gibi biraz :D
Valla ben kasa gibi büyük kargolaması zor bir ürün olmasa alırdim ama yanlış urun gelme ihtimali korkuttu

nasıl bir setup olduğunu şu şekilde iletebilirim almayı düşünen arkadaşlara

Ekler

• WhatsApp Görsel 2025-10-12 saat 15.43.55_a28d8de5.webp
    WhatsApp Görsel 2025-10-12 saat 15.43.55_a28d8de5.webp
    207.7 KB · Hit: 132
  • WhatsApp Görsel 2025-10-12 saat 15.43.55_b8b41d86.webp
    WhatsApp Görsel 2025-10-12 saat 15.43.55_b8b41d86.webp
    324.6 KB · Hit: 132
  • WhatsApp Görsel 2025-10-12 saat 15.43.56_20f638a0.webp
    WhatsApp Görsel 2025-10-12 saat 15.43.56_20f638a0.webp
    301.5 KB · Hit: 131
Bu şekilde seçim yapınca fiyat alan varsa direkt iptal etsin bence :D
1760544217964.webp

Hocam tükenmiş de olabilir :D :D
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

pazaramada tükendi yazıyor bende şu an :D

Artık kalanı kısmet hocam. Kırık olabilir, hatalı ürün olabilir, direkt göndermeyebilirler veya iptal edilebilir. Hepsinin riskini göze alıp satın aldım ben zaten. Dediğim gibi olursa uğraşırım ben, benim için sorun olmaz. Eğer sorunsuz gelirse de ne mutlu bize :D

Artık kalanı kısmet hocam. Kırık olabilir, hatalı ürün olabilir, direkt göndermeyebilirler veya iptal edilebilir. Hepsinin riskini göze alıp satın aldım ben zaten. Dediğim gibi olursa uğraşırım ben, benim için sorun olmaz. Eğer sorunsuz gelirse de ne mutlu bize :D
iptal ederlerse sıkıntı değil de başka ürün gönderirlerse hoş değil :D :D

iptal ederlerse sıkıntı değil de başka ürün gönderirlerse hoş değil :D :D
Bilemedim ki hocam çok ilginç bir fiyatlandırma gerçekten. Hayır işin garibi şu, Google yorumları falan da fena değil yani. Pazaramada da 9.7 puan görünce aldım direkt. Fiyatı gördükten hemen sonra ilk baktığım şey satıcının puanı oldu valla :D

nasıl bir setup olduğunu şu şekilde iletebilirim almayı düşünen arkadaşlara
İnanılmaz güzel duruyor bu arada. Fanlar içinde gelmiyor de mi hocam? Ekstra olarak aldın sen sanırım.

Bilemedim ki hocam çok ilginç bir fiyatlandırma gerçekten. Hayır işin garibi şu, Google yorumları falan da fena değil yani. Pazaramada da 9.7 puan görünce aldım direkt. Fiyatı gördükten hemen sonra ilk baktığım şey satıcının puanı oldu valla :D

İnanılmaz güzel duruyor bu arada. Fanlar içinde gelmiyor de mi hocam? Ekstra olarak aldın sen sanırım.
hocam fanlar gelmiyor zaten fanlar nerden baksan 15-16k tutuyor bir arada zor :) sadece kendinden ön kısımda 2 tane 200mm fan var

hocam fanlar gelmiyor zaten fanlar nerden baksan 15-16k tutuyor bir arada zor :) sadece kendinden ön kısımda 2 tane 200mm fan var
O neymiş öyle hocam 16k fan :D Güle güle kullanmayı nasip eder inşallah rabbim. Bizde girdik bi topa bakalım hayırlısı :D

O neymiş öyle hocam 16k fan :D Güle güle kullanmayı nasip eder inşallah rabbim. Bizde girdik bi topa bakalım hayırlısı :D
inşallah öyle olur teknoloji sıkıntılı iş pahalı sistemin derdi de çok oluyor ben geçen yıla döncek olsam bu kadar üst seviye kasa ve fan seti falan almazdım parçaları daha orta seviye tutardım

Şu anlık fiyatı 32.359,00 TL olmuş aynı satıcıdan. Hepsi tükenmemiş galiba halen doğru fiyatla satıldığına göre.

İnşallah gönderirler hocam.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,817
Üyeler
184,688
Son üye
techemir
Geri