Neler Yeni

Yardım CoolerMaster MasterBox MB511 650W 80+ RGB Tempered Glass USB 3.0 ATX Mid Tower

BirDexter

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
153
İsim
Barış Can Altunoğlu
İlgilendiği Kategoriler
Oyunlar ve Donanım
Instagram
[email protected]
Birçok insan bu kasanın içerisindeki PSU'nun [CoolerMasterm 650W MWE+80] hakkında olumsuz yorumlarda bulunmuş... Bilgisi olan var mı acaba?

Seçeneklerim arasında bir bu kasa (https://www.sinerji.gen.tr/coolerma...red-glass-usb-30-atx-mid-tower-kasa-pmu418853) ; bir de şu kasa olacak: (https://www.sinerji.gen.tr/ranker-c...gb-usb-30-atx-mid-tower-gaming-kasa-pmu419556). Bunun güç kaynağı ise seçimime göre şu ikisinden biri olabilir:
Frisby 650W FR-PS6580P 80+
Sharkoon 650W Gold Zero 80+ Gold Yarı Modüler

Bütçe önemli olmaksızın siz hangisini yapmayı tercih ederdiniz?

Dahası  
Reaksiyon skoru
33
İsim
tuna mert şişman
tavsiyem frisby asla asla kullanma sharkoon ve cooler master mb511 veye mb520 ala bilirsin
diyeri hakkında bir bilgim yok fazla duymadığım bir marka tavsiye etmem

BirDexter

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
153
İsim
Barış Can Altunoğlu
İlgilendiği Kategoriler
Oyunlar ve Donanım
Instagram
[email protected]
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Çok teşekkür ederim fakat bir internet sitesi üzerinden topluyorum ve seçeneklerde sadece saydıklarım mevcut :'(

Dahası  
Reaksiyon skoru
33
İsim
tuna mert şişman
Çok teşekkür ederim fakat bir internet sitesi üzerinden topluyorum ve seçeneklerde sadece saydıklarım mevcut :'(
yine tavsiyem çok aceleniz yoksa şimdi toplamayın şuan ülke durumu biraz karışık dolar yüksek
ve ben kendi çapımda bir test yaptım toplama sitelerinde bir bilgisayar toplayıp aynı parçaların farklı alış veriş sitelerindeki fiyatını topladım
teker teker toplamak daha uyguna geliyor bende bir bilgisayar topluyorum 2 parçam kaldı fakat biraz beklemeye karar verdim malum koronadan:giggle:

BirDexter

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
153
İsim
Barış Can Altunoğlu
İlgilendiği Kategoriler
Oyunlar ve Donanım
Instagram
[email protected]
yine tavsiyem çok aceleniz yoksa şimdi toplamayın şuan ülke durumu biraz karışık dolar yüksek
ve ben kendi çapımda bir test yaptım toplama sitelerinde bir bilgisayar toplayıp aynı parçaların farklı alış veriş sitelerindeki fiyatını topladım
teker teker toplamak daha uyguna geliyor bende bir bilgisayar topluyorum 2 parçam kaldı fakat biraz beklemeye karar verdim malum koronadan:giggle:
Mantıklı bir sebep :) Nitro+ Rx5700XT, R5 3600, GB B450M S2H'lı bir sistem düşünüyorum. Tam her şeyiyle buldum derken bir tek kasada takılı kaldım.

Dahası  
Reaksiyon skoru
33
İsim
tuna mert şişman
Mantıklı bir sebep :) Nitro+ Rx5700XT, R5 3600, GB B450M S2H'lı bir sistem düşünüyorum. Tam her şeyiyle buldum derken bir tek kasada takılı kaldım.
sistemin benim topladığımdan daha iyi benim kasam corsair spec delta rgb bi bak ama gückaynağı biraz düşük

BirDexter

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
153
İsim
Barış Can Altunoğlu
İlgilendiği Kategoriler
Oyunlar ve Donanım
Instagram
[email protected]
sistemin benim topladığımdan daha iyi benim kasam corsair spec delta rgb bi bak ama gückaynağı biraz düşük
550W olanı kastediyorsan, evet bir hayli düşük :) O kasadan bir arkadaşıma toplamıştım ve gayet şık bir kasaydı. Sadece arkadaşım belli zaman sonra ekran kartının ve işlemcisinin ısındığını farkedip, yandaki camı sökerek kullanmaya başlamıştı.

Dahası  
Reaksiyon skoru
33
İsim
tuna mert şişman
550W olanı kastediyorsan, evet bir hayli düşük :) O kasadan bir arkadaşıma toplamıştım ve gayet şık bir kasaydı. Sadece arkadaşım belli zaman sonra ekran kartının ve işlemcisinin ısındığını farkedip, yandaki camı sökerek kullanmaya başlamıştı.
ben henüz kasayı almadım yaz tatiline doğru almayı pilanlıyorum ben internetten deyilde sadece kasayı elden alacağım birkaç yere sordum bunların içinden sadece vatan kasanın güçkaynagını istediğimiz gibi deyiştirmemize olanak sağlıyor benimde sistemime düşük kalıyor buyüzden elden alıp 600 veya 650 lik taktıracagım

Nush

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Ahmet DEMİRCİ

BirDexter

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
153