Ücretsizmi omound and blade warbend bakabilirsin
deneme sürümü var istersen deneyebilirsinizYalnız o paralı değilmi
Hocam gerçekten robloxta oynadığım tek oyun var Rise of nations Hoi nin çok oyunculu beleş versiyonu zaten başka bir şey içinde girmemPc :
anakart : Foxxcon G41 MXP
işlemci : Pentium(R) Dual-Core CPU E6600
RAM : 2 gb (2x4 alıcam 8 gb yapabiliyorm anakart destekliyor)
ekran kartı : İntel G41 Express Chipset
Kingdom new lands var pixelli seviyosan sarıyo amerika gibi petrol emmek istiyosan turmoil var iki oyunuda oynadım gayet sarıyoÇöp pc için oyun önerisi yapar mısınız ? 14 senelik pc cs 1.6 oynamaktan sıkıldım en azındanolsun yeter."silah oyunu olmasın-ücretsiz olsun-offline"
Aga o islemci çöp 2 sene once bende de vardi her seyde darboğaz yapiyo lole giriyodum drop yiyodu surekli islemci kullanimi %100 ekran karti %0 a dusuyodu. Tavsiyem islemciyi q9650 veya x5460 ile degistirmenPc :
anakart : Foxxcon G41 MXP
işlemci : Pentium(R) Dual-Core CPU E6600
RAM : 2 gb (2x4 alıcam 8 gb yapabiliyorm anakart destekliyor)
ekran kartı : İntel G41 Express Chipset
E güzel oyun paralı olur (istisnalar hariç) eğer istiyosan crackli indir türkiye şartlarında herkesin yaptığı bişeyOyun çok güzelmiş ama paralı
Siz cracklı indirdiyseniz link atar mısınız hocam çok
Teşekkürler bu oyun güzelmiş 2d oyun olarak bu tür oyunlar hoşuma gidiyorBuyrun hocam güvenilir site google drivedan indirmenizi tavsiye ederim tabii ki torrentten de indirebilirsiniz ama google drive daha basit bi yöntemGoogle Drive - Virus scan warning
drive.google.com
Buda sitenin kendi linki : https://www.oyunindir.club/home