Neler Yeni

Bu PC için oyun önerisi

Sinan_Enginar

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
306
İsim
kaanzi

Bu laptopu kullanıyorum orta ayarlarda ets2 oynuyorum bazen drop giriyor ama geçince akıcı oluyor çoğunlukla. bide valorantı orta ayarlarda 60fps oynuyorum ama sıkıldık bayadır oynamıyorum oynayabileceğim güzel oyun önerisi var mı sanmıyorum ama bu PC için pek iyi değil birde epic games kütüphanemde rdr2 ile gta 5 var oynatır mı
Albion online veya GTA San andreas

Handle

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
273
İsim
Atakan AKTAŞ
ha kusurama bakma ona dikkat etmedim ama gta oynatır ona eminim şimdi benim eski laptopta vega 3 harici gpu vardı ben amdnin ayarlarından radeon boost fln açıyordum görüntü çamurlaşıyordu ama gta 5 i 1080p düşük orta ayarlar karışık 50-55fps oynatıyordu rdr denemedim açmaz diye .d
Ben GTA5 i de denemiyim en iyisi:) aksiyona gerek yok ets2 ile valodan devam
Mesaj otomatik birleştirildi:

Albion online veya GTA San andreas
Baktım da hocam çizgi film gibi oyun pek ilgimi çekmedi gelen önerilerin çoğu o tarz oyunlar knight online falanda öyle onu önermişler ben biraz daha gerçekci oyun seviyorum o da bu laptop da zor güzel bir PC alırsam o zaman oynarım GTA ile rdr2 yi aldık ama kenarda beklesin biraz. 15 16 k bütçelere güzel sistem toplanır mı hocam şuan gündelik kullanıyorum birde oynıcağım en ağır oyun rdr2 işte dediğim gibi sınava çalışıyorum zaten

Top Bottom