Neler Yeni

Çöpten ipad buldum apple id hesabını kaldırabilirmiyim

elimde air 2 ipad var tek sorunu içinde önceki kullanıcıya ait apple id hesabı var şifre istiyor unuttum falanda diyemiyorum tablet güzel ziyan olsun istemem tabletin içine erişimim var fakat sıfırladığım zaman hesab sorucak ondan eminim bunun bir çözümü varmı ?

F4IRFL4Y

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,587
İsim
Cengiz
elimde air 2 ipad var tek sorunu içinde önceki kullanıcıya ait apple id hesabı var şifre istiyor unuttum falanda diyemiyorum tablet güzel ziyan olsun istemem tabletin içine erişimim var fakat sıfırladığım zaman hesab sorucak ondan eminim bunun bir çözümü varmı ?
Google2dan Araştırma Yap Yada Bir Bilgisayarcıya Danış

Yukosss

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
70
İsim
Yüksel
Youtube da bir ton bypass videosu var denemelisin uğraştırıcı.

Palo DAYI 👑

80+ Gold
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
banada inandırıcı gelmedi madem sağlam acılıyor adam niye çöpe atsın ...........
ekranı kırık ekranı zaten 2 3 lira para ondan dolayı atmışlar muhtemelen planımda onu değiştirmek var kardeşim için ideal bir tablet fazla pahalıda değil ister inanın ister inanmayın
Mesaj otomatik birleştirildi:

Google2dan Araştırma Yap Yada Bir Bilgisayarcıya Danış
galiba hallediyorlar jailbreak falan olayı varmış onlara sorarım

kutaybey

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
130
İsim
Kutay Orhan
ekranı kırık ekranı zaten 2 3 lira para ondan dolayı atmışlar muhtemelen planımda onu değiştirmek var kardeşim için ideal bir tablet fazla pahalıda değil ister inanın ister inanmayın
fotoğraf falan atıp tabletin son durumunu gösterirsen belki inandırıcı olabilir. yoksa kim niye çöpe ipad atsın tabii ki inandırıcı değil.

Yukosss

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
70
İsim
Yüksel
Bence en iyisi sahibine bir ulaşmak olur eğer çöpe attıysa, ararsın bulup abi şöyle şöyle çöpe atmışsın ben ihtiyaç sahibiyim dersin şifreyi verir biter bu iş öyle değil mi?

fotoğraf falan atıp tabletin son durumunu gösterirsen belki inandırıcı olabilir. yoksa kim niye çöpe ipad atsın tabii ki inandırıcı değil.
çöpte bulduğum bir tableti bu durumlara sokucaksanız resmen yazık konu ile alakası olmadan dedektiflik yapıyorsunuz
Bence en iyisi sahibine bir ulaşmak olur eğer çöpe attıysa, ararsın bulup abi şöyle şöyle çöpe atmışsın ben ihtiyaç sahibiyim dersin şifreyi verir biter bu iş öyle değil mi?
çöpe atılan bir şey sahiplikten çıkıyor adam ile uğraşmak istemem sadece konu ile bağlantılı cevap istedim tabletin tamirlerini yapıp işime bakıcam tablet artık benim

aslında numarası apple id de gözüküyor aramakta fayda var ama rahatsız etmek istemem çözümü varsa hesabı silmek yoksa da son çare aramak planım ama tecrübesi olan yok galiba

Son düzenleme:

Yukosss

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
70
İsim
Yüksel
çöpte bulduğum bir tableti bu durumlara sokucaksanız resmen yazık konu ile alakası olmadan dedektiflik yapıyorsunuz

çöpe atılan bir şey sahiplikten çıkıyor adam ile uğraşmak istemem sadece konu ile bağlantılı cevap istedim tabletin tamirlerini yapıp işime bakıcam tablet artık benim

aslında numarası apple id de gözüküyor aramakta fayda var ama rahatsız etmek istemem çözümü varsa hesabı silmek yoksa da son çare aramak planım ama tecrübesi olan yok galiba
Hayırlı işler :D

Dediğim gibi en sağlıklısı o olucaktır hocam.

Nezha

80+ Bronze
Bypass 2k, ekran 3-4k. Sana 5-6k masrafı var. Sahibini araman daha mantıklı numarası varsa. Kimse bilerek ekranı kırık diye tablet atmaz çöpe, bilmeden atılmıştır. Hele ki sıfırlamadan atacak. Parça niyetine bile binlerce liraya gider ipadler.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,037,700
Üyeler
164,551
Son üye
kncburak
Top Bottom