Neler Yeni

Çöpten ipad buldum apple id hesabını kaldırabilirmiyim

Bypass 2k, ekran 3-4k. Sana 5-6k masrafı var. Sahibini araman daha mantıklı numarası varsa. Kimse bilerek ekranı kırık diye tablet atmaz çöpe, bilmeden atılmıştır. Hele ki sıfırlamadan atacak. Parça niyetine bile binlerce liraya gider ipadler.
bypass ı bende yapabilirim pc den uygulama inidiriyorlar falan hesap sorma aşamasını geçiyorlar ama hesap içinde kalıyor diye biliyorum bu konuda bilgisi olan varsa hesap içinde mi kalıyor gerçekten onuda bilmekte fayda var

ipados 13 tabletin sürümü ipados15 e yükseltilebilir bir çözümü varsa diye güncellemede atmıyorum ne olur ne olmaz.

dediğim gibi tekrar çöpten buldum ekranı kırık değerlendirmek istiyorum çöpten bulduğum malı sahibine al abi çöpe atmışsın bir daha atma diyecek halim yok

tekino

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
328
İsim
Tekin Ayber
Kardeş boşver sen, senindir mal, burdakilerin çoğu bir acayip zaten... Kraldan çok kralcı olanlar var, başkalarına...

Ama şunu diyeyim ki ilk nesil ipadler hariç diğer ipadlerde id kilidini açmak neredeyse imkansız sıradan bir vatandaş için, uğraşma derim. Bunun yazılımları ayrı pahalı, ücretsiz yazılımı yok, kimse kimseye bedavaya bu yazılımlardan vermez bu devirde, internette bulurum diye de umutlanma, bu yazılımlar internette paylaşılmıyor, teknik destek ekiplerinin arasında paylaşılan yazılımlar var ve bazı durumlarda donanımsal olarak bile müdahale etmek zorundasın. Kısacası zaten onu atan kişi de apple kimliği yüzünden atmış olmalı, apple cihazlar uzmanlarca kırılabiliyor... Bence yedek parça niyetine sat, başka bir tablet al.

Kardeş boşver sen, senindir mal, burdakilerin çoğu bir acayip zaten... Kraldan çok kralcı olanlar var, başkalarına...

Ama şunu diyeyim ki ilk nesil ipadler hariç diğer ipadlerde id kilidini açmak neredeyse imkansız sıradan bir vatandaş için, uğraşma derim. Bunun yazılımları ayrı pahalı, ücretsiz yazılımı yok, kimse kimseye bedavaya bu yazılımlardan vermez bu devirde, internette bulurum diye de umutlanma, bu yazılımlar internette paylaşılmıyor, teknik destek ekiplerinin arasında paylaşılan yazılımlar var ve bazı durumlarda donanımsal olarak bile müdahale etmek zorundasın. Kısacası zaten onu atan kişi de apple kimliği yüzünden atmış olmalı, apple cihazlar uzmanlarca kırılabiliyor... Bence yedek parça niyetine sat, başka bir tablet al.
teşşekkür ederim cevabın için bi tek sen ciddi yorum attın buraya anlaşılan forumda senin gibiler umarım daha fazla olur

Adamı arayabilirim ama olumlu cevap vereceğini sanmıyorum hatta başım belaya bile girebilir dediğin gibi parça niyetine değerlendirmek daha iyi olucak bilgisayarcılarada bir sorarım olmadı onlara satarım zaten

tekino

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
328
İsim
Tekin Ayber
teşşekkür ederim cevabın için bi tek sen ciddi yorum attın buraya anlaşılan forumda senin gibiler umarım daha fazla olur

Adamı arayabilirim ama olumlu cevap vereceğini sanmıyorum hatta başım belaya bile girebilir dediğin gibi parça niyetine değerlendirmek daha iyi olucak bilgisayarcılarada bir sorarım olmadı onlara satarım zaten
Bilgisayarcılar ölü niyetine alırlar, hatta istemezük havalarına girerler, bedava isterler :D

Foruma pek uğramam, ara sıra uğrarım, forum işleri biraz boş işler...

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,439
Üyeler
164,670
Son üye
Serkan.T
Top Bottom