Vitor Pereira
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 1
- Konu Sahibi Konu Sahibi
O fiyata daha iyisini bulamadım.hic bir fark goremedim ben
O fiyata daha iyisini bulamadım.hic bir fark goremedim ben
Bekliyorum hocam. Ama elden teslim alamam söylim.Yani 1100 TL'ye işlemci, anakart, ram, ekran kartı ve termal macun alacaksın.
Kesinlikle daha iyisi toplanır, biraz bekleteceğim.
Evet, ama anakart hariç hepsi sıfır ve garantili.1100 TL ye anakart işlemci ve ekran kartı mı alacaksn bir de ram?
bu fiyata da 0 almanın bir mantıgı yokBekliyorum hocam. Ama elden teslim alamam söylim.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Evet, ama anakart hariç hepsi sıfır ve garantili.
Hocam maalesef elden alma imkanım yok.Hepsi 1118 TL yapıyor.
İşlemci ve Tüm Masaüstü Bilgisayar Donanımları sahibinden.com'da
İşlemci ve tüm masaüstü bilgisayar parçaları sıfır, ikinci el seçenekleri, uygun fiyatları ve GET ile satın alma fırsatlarıyla bilgisayar alışverişinde ilk adres sahibinden.com'dawww.sahibinden.comAnakart ve Tüm Masaüstü Bilgisayar Donanımları sahibinden.com'da
Anakart ve tüm masaüstü bilgisayar parçaları sıfır, ikinci el seçenekleri, uygun fiyatları ve GET ile satın alma fırsatlarıyla bilgisayar alışverişinde ilk adres sahibinden.com'dawww.sahibinden.comRAM Bellek ve Tüm Masaüstü Bilgisayar Donanımları sahibinden.com'da
RAM Bellek ve tüm masaüstü bilgisayar parçaları sıfır, ikinci el seçenekleri, uygun fiyatları ve GET ile satın alma fırsatlarıyla bilgisayar alışverişinde ilk adres sahibinden.com'dawww.sahibinden.comSoğutucu & Fan - Kasa & Laptop Fanı - n11
Soğutucu & Fan ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Soğutucu & Fan çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.urun.n11.com
Elden almayacaksın ki, kargo ile alacaksın. İnternetten aldıkların sıfır değil zaten, onlar da ikinci eldir.Hocam maalesef elden alma imkanım yok.
O yüzden sıfır ve İnternet sitelerinden tercih ettim. Yoksa çok iyi olur i7 860 gt1030 ama... Emeğiniz için teşekkür ederim.
Hocam ben kargoda dolandırılmıştım, telefon almıştım ip6 plus. Bana ip5 gelmişti. Sağolun, duruma göre bakacağım.Elden almayacaksın ki, kargo ile alacaksın. İnternetten aldıkların sıfır değil zaten, onlar da ikinci eldir.
Bunlar çok eski parçalar, sıfır olma imkanları pek yok.
Rica ederim. İşlemci ve anakartın dolandırıcı olmadığından adım gibi eminim, Sahibinden.com'a uzun süredir üyeler.Hocam ben kargoda dolandırılmıştım, telefon almıştım ip6 plus. Bana ip5 gelmişti. Sağolun, duruma göre bakacağım.
gt710 ile cs go bile oynarken zorlanırsın ek olarak Q9400 ün 0'ını bulman imkansıza yakın 2. el olarak x3440(150₺ ye mal edersin)+8gb ddr3 ram (200₺) lga 1156 anakart (aliexpress te 400₺ ye bulursun işini görecek birşeyler ama en kötü 2. elde bu fiyata bulursun) 350₺ paran arttı biraz üstüne koyup 750ti muadili bir kart alabilirsimEvet bu arada elimdeki parçalar şunlar 350W PSU var.
120 GB SSD.
320GB HDD.
Bir kasa var.
120 GB IDE HDD.
Düşündüklerim de gt710 2gb
İşlemci,
Anakart
Macun.
R7 240 > gt 710Csgo, ets2, 720 p video. Biraz Google biraz dinozor oyunu.