Neler Yeni

Core Performance Boost nedir nasıl kapatılır

ıcewallowyou

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
251
İsim
Ataberk Yenigün
Arkadaşlar Benim bir ryzen 5 3600 işlemcim var cok ısınoy bunun nasıl kapatıcam bide Core Performance Boost nedir yani ne işe yarıyor

KeremMm

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Ghz hızını boostluyodu heralde bi t6 ultra alabilirsin @crazyreign iyi bilir

Uygâr

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,556
İsim
Uygar Güllüpınar
Instagram
lilnyks0
Arkadaşlar Benim bir ryzen 5 3600 işlemcim var cok ısınoy bunun nasıl kapatıcam bide Core Performance Boost nedir yani ne işe yarıyor
Core Performance Boost işlemcinin frekans hızını otomatik olarak yükseltiyor diye biliyorum. Anakartının markasını ve modelini öğrenirsem yardımcı olurum. @crazyreign.

crazyreign

80+ Titanium
En İyi Cevap
80
Dahası  
Reaksiyon skoru
38,613
İsim
Hayalet
İlgilendiği Kategoriler
fotoşop
Dostum Core Performance Boost işlemci soğuk çalıştığında işlemcinin frekansının yükseltmesini sağlayan bir teknoloji.
Kapatmak için anakartındaki OC sekmesini gez, veya AMD CBS diye bir sekmenin altında Core Performance Boost diye olur zaten, onu Disabled yapacaksın.
Anakart nedir?

KeremMm

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dostum Core Performance Boost işlemci soğuk çalıştığında işlemcinin frekansının yükseltmesini sağlayan bir teknoloji.
Kapatmak için anakartındaki OC sekmesini gez, veya AMD CBS diye bir sekmenin altında Core Performance Boost diye olur zaten, onu Disabled yapacaksın.
Anakart nedir?
aha doğru bildim xD

cLarq

80+ Gold
En İyi Cevap
3
şöyle diyelim ozaman
Core Performance Boost
anakartına 1.400v ve üstü voltaj vererek sürekli olarak işlemcini 4.2 tutmaya zorluyor ve bosta masaüstünde bile yuksek sıcaklıklara cıkıyosun
Core Performance Boost
apatıp kendın el ile voltaj verirsen daha saglıklı olur

ıcewallowyou

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
251
İsim
Ataberk Yenigün
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Anakart nedir?
a320m f

DJ. Mic Check

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Anakart nedir?
Anakart tanrısı eweweeeww

ıcewallowyou

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
251
İsim
Ataberk Yenigün
şöyle diyelim ozaman
Core Performance Boost
anakartına 1.400v ve üstü voltaj vererek sürekli olarak işlemcini 4.2 tutmaya zorluyor ve bosta masaüstünde bile yuksek sıcaklıklara cıkıyosun
Core Performance Boost
apatıp kendın el ile voltaj verirsen daha saglıklı olur
Kendim rl ile voltaj vermek zorundamiyim yani kapatsam volataji ayarlamammi gerekiyo

Uygâr

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,556
İsim
Uygar Güllüpınar
Instagram
lilnyks0
Kendim rl ile voltaj vermek zorundamiyim yani kapatsam volataji ayarlamammi gerekiyo
Hayır gerekmez. CBP kapatırsan 3.6 da serin bir şekilde çalışır. Kendisi voltajını düşürür zaten CBP kapatırsan.

cLarq

80+ Gold
En İyi Cevap
3
eger Core Performance Boost kaparsan işlemci düşük voltaj vericeği için sureklı 3.6 calıscak ama serin serin çalışcak
el ile voltaj verirsen az voltaj vericeksin ama işlemcinin yapısına gore bi hız ayarlıcaksın

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,058,816
Üyeler
168,201
Son üye
robbertwilson12
Top Bottom