Neler Yeni

Corolla VS Octavia VS Civic

whiteman

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Caner
2016 dan beri corolla kullanıyorum. 1 kez bile sanayiye gitmedim

Denizgezen

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Super B yi ben hiç sevmedim arabada sunroof bile yok. Başka boş paket d segment ne önerirsiniz ? Corollada 150N/M yeter mi bilemedim çok hantal kalır gibi. Seat Leon hakkında ne düşünüyorsunuz ?
1.6 tdi impression paket passatlar ara ara bulunur. Harici comfortline bulursun

yusuftheayay

80+ Bronze
En önemli kriterim kronik sorununun en az olması ve sanayiye en az gitmesi. Bütçem max 1.3m 3 ünden başka önerisi olanda söyleyebilir. Sizce hangisini almalıyım ? Bu arada Corolla Passion X Pack , Octavia Premium 1.5 , Honda Civic Elegance paketlerini alabiliyorum. Civic 100K daha pahalı.
2011 den beri civic kullanıyoruz kaporta onarım dışında gitmedik

etnetalw

80+ Bronze
En önemli kriterim kronik sorununun en az olması ve sanayiye en az gitmesi. Bütçem max 1.3m 3 ünden başka önerisi olanda söyleyebilir. Sizce hangisini almalıyım ? Bu arada Corolla Passion X Pack , Octavia Premium 1.5 , Honda Civic Elegance paketlerini alabiliyorum. Civic 100K daha pahalı.
Egea Loungle Plus 130HP Dizel 1.6 Veya 130hp Hybrid 1.5 Önerebilirim. Alternatif Ovtavia Premium 1.5 Hybrid öneririm 150Hp olması lazım. Alcak olan corolla,civic gibi araçları önermem ve genel olarak tavsiye etmem.

HarbiyeliTRe

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
505
İsim
Emirhan Trm
Octavia demek istiyorum.

Maethril_

80+ Bronze
Valla kafam ciddi manada karıştı 2 gün boyunca sadece araba bakıyorum birinde bir şey var ama başka bir şey diğerinde tam tersi. İlla bir handikap oluyor param olsa A200 alıp geçeceğim lakin durumlar belli. Octavia nın tek eksisi cam tavan ve 75k istiyor cam tavan ekletmeye arabadan soğuttu resmen bu olay. Seat Leon veya Audi A3 Hatchback nasıldır ?

Denizgezen

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Öyle de adam avukatmış belli olmuyor 50k nın hesabını yapmayana denk gelinir belki
Az önce pazara gittim. 16 17 model comfortline passatlara 1.200 1.350 arası yazmışlar. 1.4 tsi highline jetta 1.149 yazıyordu. Bunlar ne diyebilirsin. Bunlar bayram öncesi doldurulmuş bayram sonra normal fiyatlar.
Bu arada attığın araba güzelmiş doluymuş. Eğer kapıda boya yoksa ayar için sök tak yazmış olabilirler . Kapı ayarları için mecburen menteşeleri ellemeleri lazım. O yüzden yazılmış olabilir.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Valla kafam ciddi manada karıştı 2 gün boyunca sadece araba bakıyorum birinde bir şey var ama başka bir şey diğerinde tam tersi. İlla bir handikap oluyor param olsa A200 alıp geçeceğim lakin durumlar belli. Octavia nın tek eksisi cam tavan ve 75k istiyor cam tavan ekletmeye arabadan soğuttu resmen bu olay. Seat Leon veya Audi A3 Hatchback nasıldır ?
İkisi de hızlı satılır piyasa arabasıdır. Simli plakalık takanlardan kaçın yeter hocam.
Fikrinizi değiştiremem belki ama ben superb tavsiye ederim pişman olmasınız. Yumuşak ve konforlu bir arabadır. Belki uçup kaçmaz ama konforludur. Malzeme kalitesi burada konuşulan her araçtan daha iyidir

Maethril_

80+ Bronze
Az önce pazara gittim. 16 17 model comfortline passatlara 1.200 1.350 arası yazmışlar. 1.4 tsi highline jetta 1.149 yazıyordu. Bunlar ne diyebilirsin. Bunlar bayram öncesi doldurulmuş bayram sonra normal fiyatlar.
Bu arada attığın araba güzelmiş doluymuş. Eğer kapıda boya yoksa ayar için sök tak yazmış olabilirler . Kapı ayarları için mecburen menteşeleri ellemeleri lazım. O yüzden yazılmış olabilir.

İkisi de hızlı satılır piyasa arabasıdır. Simli plakalık takanlardan kaçın yeter hocam.
Fikrinizi değiştiremem belki ama ben superb tavsiye ederim pişman olmasınız. Yumuşak ve konforlu bir arabadır. Belki uçup kaçmaz ama konforludur. Malzeme kalitesi burada konuşulan her araçtan daha iyidir
Teşekkürler hocam öneri için lakin Super B yede ısınamadım ben gerek cam tavan olmadığı için birde anca en boş paketini alabiliyorum. A3 ve Leon arasından hangisini önerirsiniz ? En hızlı bulabildiğimi alayım mı yoksa 2 si arasından ?

Nyghi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
155
İsim
Süleyman Çakır
Corolla; Az yakar masrafsız
Vw grubu; Ortalama yakar, parçası pahalı.
Civic; Çok yakar

Mitsubishi e bakabilirsin
Muhattabın yok, parça bulunmuyor.

Talisman'da bakabilirsin

Son düzenleme:

Maethril_

80+ Bronze

Maethril_

80+ Bronze
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç