Yaşım 16Ben 2 doz vuruldum biontech hiçbişe olmadı. 1. dozda sadece 1 gün kolum ağrıdı yan etki olarak. 2. dozda da kolum ağrıdı ve başım ağrıdı. Vurul bence.
evet bu Corona muhabbetinin bitmesi için aşı olmak gerekiyor bende 2 gün önce 2. dozu yaptırdım sadece sonraki gün kolum ağrıdı sadeceCovid 19 aşısı vurulmalı mıyım çok kararsızım sizin fikriniz neler
bu biraz tercih meselesi ama bence vurulmalısın,çünkü toplum bağışıklığı kazanmadığımız sürece Pandemi bitecek gibi durmuyor.Covid 19 aşısı vurulmalı mıyım çok kararsızım sizin fikriniz neler
zaaaaaaaaa ben aşı vuruldum tüm gün clublarda akıyom sen evde ağlaya ağlaya otur aşı oldum heryere giriyom herkeze temas ediyom çatur çutur her gece partilerde geziom maske yasapıda yok misssssssCovid 19 aşısı vurulmalı mıyım çok kararsızım sizin fikriniz neler
Aşı olunca koronayı yayabildiğini biliyorsun? Korona kapabiliyorsun, sadece ağır geçirmiyorsun.zaaaaaaaaa ben aşı vuruldum tüm gün clublarda akıyom sen evde ağlaya ağlaya otur aşı oldum heryere giriyom herkeze temas ediyom çatur çutur her gece partilerde geziom maske yasapıda yok misssssss
bu arada ben aşı vuruldum geziyom sende vurul.
Evet biliyom üztü çizili olana bak yukarıda salladım ama maskeyi takıom genede nolur nolmaz diye 1 kat takıp geziom 2 doz korona aşısınıda oldum.Aşı olunca koronayı yayabildiğini biliyorsun? Korona kapabiliyorsun, sadece ağır geçirmiyorsun.