Neler Yeni

Corona bitmemis olduğu halde okula gidiyor olmamiz saçmalığı

PinsizAMD

80+ Bronze
Haklısınız hanfendi @AfniSoDeadly eğer profil fotoğraffınızdaki sizseniz ve konumunuzda da izmir yazıyorki izmiri severim sizi k-korumaya gelirim okulunuza yanınıza 1000 metre kimseyi yaklaştırmam. :D
EDİT:Milana Vayntrub MUŞ İSMİ PP DEKİ GACININ SENİ KORUMAYA GELEMİYOM K.B.

Dusmax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,010
İsim
Tayfun Yılmaz
İnsanın bir eşyaya acil ihtiyacı olunca evinde çoğunlukla ihtiyacı olan şey vardır yoksa komşusundan falan ister.Zaten neredeyse bütün her şey marketler de var marketler de her yerde var.

Dave Mustaine

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Okullar kapanmamalı 🤠

eraychu

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
958
İsim
Eray
İlgilendiği Kategoriler
Pokémon

andires42

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Yanlış anlaşılmasın, ben pandemiyi nasıl yönettiklerini savunmuyorum. Benim söylediğim şey şu;

Okullar açılır, pandemi var ders anlayamıyoruz, okul mu açılır.

Okullar açılmaz, uzaktan eğitimle ders anlamıyoruz.

Şimdi sorum şu; öğrenciler ne istiyor? Pandemi bitene kadar(3-4 sene sürebilir) eğitim-öğretimi kapatalım mı?
Ben genel olarak doğru adımlar atılmadığı için rahatça okula gidilemeyeceğinin sebeplerinden birinden bahsetmek istedim.
Sizin düşüncenize saygı duymadığımı düşünmeyin sadece genel bir durum değerlenmesi yaptım.

Arthur♛Morgan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,589
İsim
sefa korkmaz
İlgilendiği Kategoriler
Red Dead Redemption ve Rockstar ile ilgili her şeye ilgim var
Instagram
sfakorkmaz
Millet cehaletten ölecek eğitim şart.

TRnmss

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
374
İsim
Atahan Koksal
İlgilendiği Kategoriler
R6-Forza-Fotoğrafçılık-Lego
Ilk günden bile cidden cekilmiyor derste maske cikartmak yasak yuzum yaniyor artik ama yasak, adam gibi coronayi bitirip acilsa ne kadar mantıklı olacak aslında bildikleri halde mi yapiyorlar bilmeden mi yapiyorlar giciklik olsun diye mi yapiyorlar anlamakta güçlük çekiyorum artik
Bende aynıyım yani dipdibe oturulmuyor mesafe desen yok maskeli oturmaya tahmmülüm var ama ya kaparsam napıcam evde yaşlı insanlar var onlara olan oluyor yani ama bir yandan da gitmek istiyorum çünkü online eğitim hiç bir şey anlamıyorum

Andromakhe

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,085
İsim
AAAAA
İlgilendiği Kategoriler
Anime / Tarih /Eğitim / Siyaset / Teknoloji
okullar kesinlikle açık kalmalı ama katılım isteğe göre olmalı böylece hiç bir sorun olmaz isteyen uzaktan eğitim alır isteyen yüz yüze

johndoe

80+
Egitim sistemi zaten çöp, ezberleyici işe ne kadar yarayacagı tartışılan bilgiler ögretiliyor. Dünya tarihi deseniz çogunlukla ülkemiz var ondada belli bir, eski 500-1500'lerden kalma tarih ögretiliyor mesela. Hayatımda bırakın Internet'i, televizyonda okulda ögrendigimden işe yarar bazı belli bilgiler edinmişimdir.

Para kazanan insanlar iyi yatırım yapan, bol mining yapan vs. insanlar. Okuyanlar o kadar zor kazanıyor. Benim bir tanıdıgım halen düşük eth'de bile ayda 40k kazanıyor, bakın bir okumuş insan nasıl iş buluyor bu ülkede.

Hemen hemen her şeyi yanlış bu sistemin.

Top Bottom