CORONA ETKİSİ HALEN DEVAM EDİYOR.

cagriunveren

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
376
Dostlar merhaba,
Yaklaşık 3 ay önce covid-19 oldum. Bazı semptomları yaşadım. (Halsizlik, Tat ve koku kaybı, baş ağrısı) sonrasında şükür atlattım. Fakat covid olduğum günden beri üzerimde etkisini gösteren tat ve koku kaybı halen devam etmekte ve bu durum gerçekten canımı çok sıkmaya başladı. Benimle aynı durumu yaşayan var mı? Veya bu sorunun çözümü ile ilgili herhangi bir fikri olan var mı?

Geçmiş olsun hocam.

zaman her şeyin ilacıdır.

Doktora gitmek çözüm olabilir.

Ben ilk zamanlar yaşamıştım sanırım nisan ayıydı hiç belirti olmadıı sıfır etkiyle atlattım. Moralini yüksek tut ve yapılması gerekenler varsa yapmalısın direncini yüksek tutmalısın keyif bozma ✌️

doktora göründünüz mü ? geçmiş olsun

Dostlar merhaba,
Yaklaşık 3 ay önce covid-19 oldum. Bazı semptomları yaşadım. (Halsizlik, Tat ve koku kaybı, baş ağrısı) sonrasında şükür atlattım. Fakat covid olduğum günden beri üzerimde etkisini gösteren tat ve koku kaybı halen devam etmekte ve bu durum gerçekten canımı çok sıkmaya başladı. Benimle aynı durumu yaşayan var mı? Veya bu sorunun çözümü ile ilgili herhangi bir fikri olan var mı?
Öncelikle geçmiş olsun.
Bu durum olanlarda gözüküyor zaten.
6 ay olup hala tat , koku gibi duyuları geçmeyen insanlar var.

Dostum Bi yakınımıza karbonat ile burnuna su çekmesi ve gargara yapması önerilmiş ve öyle koku alması düzelmiş
Arkadaşın da mı Covid geçirmiş idi?

Bir tanıdığım da 3 aydır koku almıyor.
Bazı kişilerde uzun sürebiliyor gelmesi, bazı kişilerde ise 1 hafta içinde geliyor.
Yine de doktora gitmenizde fayda var.

Geçmiş olsun kardeşim... Bağışıklık sistemini kuvvetli tutmaya çalışmanı öneririm... İnşaAllah atlatırsın kardeşim :(

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,264
Üyeler
183,406
Son üye
furkNtt
Geri