Neler Yeni

Corona geçiren biri tekrar corona olabilirmi

Yıldırım Beyazid

80+ Bronze
Evet kapıyor çok çok çok uzak bi tanıdğım tekrardan kapmıştı

Aoruss

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,891
İsim
Kagan
Olur ve daha ağır geçer. (ben öyle biliyorum teyzem öyle demişti diye hatırlıyorum)

Dusmax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,010
İsim
Tayfun Yılmaz
6 ay geçirmeme gibi bir şey var cambridge araştırmasına göre
Geçirmeme gibi bir ihtimali yok.En fazla 5 ay koruyuuluğu olabiliyor ama virüslü birisiyle aynı ortamda bulunduysa bulaşabiliyor tekrar antikor varsa ya taşıyıcı oluyor ya da hafif atlatıyor.Antikor oluşmayadabiliyor herkeste antikor oluşmadıysa daha ağır atlatır 2.'yi

Samet38

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,033
İsim
Samet Samet

aydin.

80+ Gold
En İyi Cevap
1

DOGANALPASLAN

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Merhaba dostum geçmiş olsun .
Virüse ikinci defa yakalanma olasılığı uzun vadede mümkün. IgM antikorları değil önemli olan igG antikorları. İgg antikorları vücuda uzun süreli koruma sağlıyor ve bu koruma kişiden kişiye değişiyor.
Ayrıca t hücreleri de hafıza geliştirmişse geçirse de çook hafif veya asemptomatik olarak geliştirir. Dua edelim ki vücudundaki apcler t yardımcı hücreleri de eğitmiştir.

Özetle ortalama 6 ay gibi bir koruması var sonrasında antikor sayımız azalıyor. 2. Defa geçirsek de hafif atlatıyor eğer bellek geliştiyse.

O yüzden korona geçirsek de aşı olsak da maske mesafe önemli.

timury

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
502
İsim
timur yalçın
Geçirmeme gibi bir ihtimali yok.En fazla 5 ay koruyuuluğu olabiliyor ama virüslü birisiyle aynı ortamda bulunduysa bulaşabiliyor tekrar antikor varsa ya taşıyıcı oluyor ya da hafif atlatıyor.Antikor oluşmayadabiliyor herkeste antikor oluşmadıysa daha ağır atlatır 2.'yi
yazdığım gibi adamlar araştırma yapmış en doğru kaynak bence cambridge adamların yalan söyliceğini sanmam ha buarada hastalıpı hafif geçirenlerde daha az antikor oluşuyor o yüzden yeniden geçirme ihtimalleri daha fazla ağır geçirenlerin daha fazla antikoru oluşuyormuş o yüzden ağır geçirenlerin çoğunun 6 ay a kadar antikorlaraı oluyormuş öyle yazıyor

Evil Belief

80+ Platinum
En İyi Cevap
10
Evet olabilir. Bir kere geçirince ömür boyu bağışıklık bırakan bir hastalık değil maalesef. Uzaktan tanıdığımız bir aile var, şu anda 3. kez geçiriyorlar.

Jackk_Sparrow

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,537
İsim
Mikail
İlgilendiği Kategoriler
Müzik, Para
Discord
Jackk_Sparrow#0001
Olabilir tabi ki. Defalarca olan bile var.

NakreS14

80+ Platinum
En İyi Cevap
25
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,071
İsim
Serkan
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri