Neler Yeni

Corona olabilir miyim ?

Connor Kenway

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
270
İsim
Yusuf K
Bence Corona değildir havalar bu aralar garip ani ısınıp ani soğuyor eskidende böyle oluyorduk artık herşeye corona demeye başladık bence ateş gibi semptomlar olmadan test olmaya gitmeyin.

shotpoter

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,240
İsim
Taha Efe
Öksürük ve burun akıntım var bu sabahtan beri.
Okula da gitmiyorum bi süredir.
Sadece dün 1 saat den daha az kardeşimin yatağında yattım.
Dr. David Samadi, MD Twitter'da: "Please stop giving death stares to everyone who sneezes or coughs. It’s the end of March and more than likely they have allergies, not COVID." / Twitter
İngilizcemiz az cok var Arkadaşlar,Artık belirtisiz insanlara Test önermesini bırakın,Sonucta hastaneye gidiyorlar.

Evde Koronavirüs hastası var, bizden numune alınacak mı?

Saha ekipleri size ilk geldiğinde semptomlarınız var ise sizlerden numune alınmaktadır.

Yakın temaslı olarak karantinaya alınan bir kişi ile maske takmadan görüştüm. Ne yapmalıyım?

Karantina altındaki bir kişiyle görüştüyseniz hastalık semptomları açısından kendinizi takip etmeniz gerekir. Görüştüğünüz kişide COVID-19 ortaya çıkarsa kendinizi 10 gün evde izole ediniz, sizde hastalık semptomları ortaya çıkarsa maske takarak en yakın sağlık kurumuna gidiniz.

BaşaramadıkAbi

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dr. David Samadi, MD Twitter'da: "Please stop giving death stares to everyone who sneezes or coughs. It’s the end of March and more than likely they have allergies, not COVID." / Twitter
İngilizcemiz az cok var Arkadaşlar,Artık belirtisiz insanlara Test önermesini bırakın,Sonucta hastaneye gidiyorlar.

Evde Koronavirüs hastası var, bizden numune alınacak mı?

Saha ekipleri size ilk geldiğinde semptomlarınız var ise sizlerden numune alınmaktadır.

Yakın temaslı olarak karantinaya alınan bir kişi ile maske takmadan görüştüm. Ne yapmalıyım?

Karantina altındaki bir kişiyle görüştüyseniz hastalık semptomları açısından kendinizi takip etmeniz gerekir. Görüştüğünüz kişide COVID-19 ortaya çıkarsa kendinizi 10 gün evde izole ediniz, sizde hastalık semptomları ortaya çıkarsa maske takarak en yakın sağlık kurumuna gidiniz.

Bi gün sonra yani bugün iyiyim boşuna telaş yapmışım. :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,363
Üyeler
163,483
Son üye
volkandd0
Top Bottom