Neler Yeni

Corsair 2.el mekanik klavye

Noren

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Herkese merhaba sahibinden üzerinde gördüğüm bir ilanda corsair strafe mk.2 rgb mekanik klavyesini gördüm cherry mx red swichlere sahip 650 tl yazılmış fiyata 600 yaparım pazarlıkla sizce alınır mı?? İng dizilimli fakat benim için çok sıkıntı deil. Alacağım kişi 2 ay önce amazondan aldığını idda ediyor. Kutusu var. Bildiğim kadarıyla corsair'lerde 2 yıl evrensel garanti oluyor. Tuşlar güzel görünüyor resimleri ekledim tavsiye edermisiniz? Veya alırken nelere dikkat etmem lazım? İnternette sıfır fiyatı en ucuz 825 tl amazondada 950 tl+vergiler oluyor.

Ekler

• IMG-20200708-WA0005.jpg
    IMG-20200708-WA0005.jpg
    98.6 KB · Hit: 51
  • Screenshot_20200708-195724.png
    Screenshot_20200708-195724.png
    1.7 MB · Hit: 50

Yasin Çelik

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,807
İsim
Yasin Çelik
Instagram
yasincelikz
Fena durmuyor ancak 600'ü veren 800'ü de verip sıfırını alır diye düşünüyorum. Ekipmanda ikinci el sorun olabiliyor. Sıfırını alamıyorsanız da 600TL'ye başka bir sıfır klavye bakabilirsiniz.

OdinSonThoR

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,325
İsim
Cemal Faruk Koçak
Herkese merhaba sahibinden üzerinde gördüğüm bir ilanda corsair strafe mk.2 RGB mekanik klavyesini gördüm cherry mx red swichlere sahip 650 TL yazılmış fiyata 600 yaparım pazarlıkla sizce alınır mı?? İng dizilimli fakat benim için çok sıkıntı deil. Alacağım kişi 2 ay önce amazondan aldığını idda ediyor. Kutusu var. Bildiğim kadarıyla corsair'lerde 2 yıl evrensel garanti oluyor. Tuşlar güzel görünüyor resimleri ekledim tavsiye edermisiniz? Veya alırken nelere dikkat etmem lazım? İnternette sıfır fiyatı en ucuz 825 TL amazondada 950 TL+vergiler oluyor.
hocam neden 2. el tercih ediyorsun sebeplerini söyler msin

ardaozal

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,493
İsim
Arda Özal
Herkese merhaba sahibinden üzerinde gördüğüm bir ilanda corsair strafe mk.2 RGB mekanik klavyesini gördüm cherry mx red swichlere sahip 650 TL yazılmış fiyata 600 yaparım pazarlıkla sizce alınır mı?? İng dizilimli fakat benim için çok sıkıntı deil. Alacağım kişi 2 ay önce amazondan aldığını idda ediyor. Kutusu var. Bildiğim kadarıyla corsair'lerde 2 yıl evrensel garanti oluyor. Tuşlar güzel görünüyor resimleri ekledim tavsiye edermisiniz? Veya alırken nelere dikkat etmem lazım? İnternette sıfır fiyatı en ucuz 825 TL amazondada 950 TL+vergiler oluyor.
Sigara vs içilmiş ise kokar bide ben oyuncu ekipmanlarında 2. Ele karşıyım kardeşim böyle kendin açıcaksın sıfır kutusundan mis gibi kokacak ama klavyeyi deneyimleme şansın var ise dene ayrıca corona var bence çok yaklaşma

LastShot

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,290
İsim
Berk Esenli
Hocam fiyat yarı yarıya falan olsa düşünülürdü de bence 2 ay da olsa alınmaz.200tl daha ekleyip 0ı alınır.

Noren

80+ Silver
En İyi Cevap
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hocam neden 2. el tercih ediyorsun sebeplerini söyler msin
600 tl param var 0 rampage almaktansa 2. El üst düzey bir corsair alayım diye düşünmüştüm
Mesaj otomatik birleştirildi:

Fena durmuyor ancak 600'ü veren 800'ü de verip sıfırını alır diye düşünüyorum. Ekipmanda ikinci el sorun olabiliyor. Sıfırını alamıyorsanız da 600TL'ye başka bir sıfır klavye bakabilirsiniz.
Teşekkürler

Hocam fiyat yarı yarıya falan olsa düşünülürdü de bence 2 ay da olsa alınmaz.200tl daha ekleyip 0ı alınır.
Çok teşekkürler bende sıfır almaya karar verdim. İyiki size sormuşum

Xeraton

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
893
İsim
Halil İbrahim Memiş
bence al fiyat uygun daha 2 aylık sıgar a kokusu 2 ayda sınmez

LastShot

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,290
İsim
Berk Esenli
600 TL param var 0 rampage almaktansa 2. El üst düzey bir corsair alayım diye düşünmüştüm

Teşekkürler

Çok teşekkürler bende sıfır almaya karar verdim. İyiki size sormuşum
Ne demek yardımım dokunduysa ne mutlu

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,035,981
Üyeler
164,225