Herşeyim corsair neredeyse. Monitör de aklım halen, ama değer mi sizce.Mevcutta kullanmakta olduğum monitör 30 bine almıştım sorusu olan varsa cevaplayabilirim oldukça memnunum
corsair 450nit samsung 250nit ben olsam samsungu alırdım çünkü oled yanığı konusunda daha gelişmiş soğutma ve garanti veriyor tabi corsairin parlaklık konusunda 1000nite kadar çıktığı söyleniyor lg ile yeni teknolojisi ama o parlaklık korkutuyor uzun saatler kullanmayacak birisi corsairi tercih edebilirSamsung 360 daha ucuz ama hangisi daha iyidir bilmiyorum
250 nit parlaklık az değil mi peki oled monitör için Corsair daha iyi sanki o zamancorsair 450nit samsung 250nit ben olsam samsungu alırdım çünkü oled yanığı konusunda daha gelişmiş soğutma ve garanti veriyor tabi corsairin parlaklık konusunda 1000nite kadar çıktığı söyleniyor lg ile yeni teknolojisi ama o parlaklık korkutuyor uzun saatler kullanmayacak birisi corsairi tercih edebilir
Ne kadar oldu alalı, bugün olsa yine alır mıydınMevcutta kullanmakta olduğum monitör 30 bine almıştım sorusu olan varsa cevaplayabilirim oldukça memnunum
250nit oled de az değil yeterli corsairde ki 450 ve peak 1000nit çok fazla bu kadar yüksek bir değeri soğutabileceğini zannetmiyorum250 nit parlaklık az değil mi peki oled monitör için Corsair daha iyi sanki o zaman
Ne kadar oldu alalı, bugün olsa yine alır mıydın