Corsair 3000D ARGB 3 Fan

Ryan

80+
Reaksiyon skoru
2

CORSAIR CASE - CC-9011256-EU 3000D RGB Beyaz​

alınır mı? alternatif varmı​

alternatif varmı bilmiyorumda bebek gibi kasa
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

CORSAIR CASE - CC-9011256-EU 3000D RGB Beyaz​

alınır mı? alternatif varmı​

ama 360 sıvı soğutmada öne takman şart o konuda sıkıntı olabilir

alternatif varmı bilmiyorumda bebek gibi kasa
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ama 360 sıvı soğutmada öne takman şart o konuda sıkıntı olabilir
sendeki soğutmanın başka modeli var bende aio yok

Kullanıyorum, gayet memnunum, ama alternatifi olan başka kasalar da var, görünüm olarakta ilgini çekiyorsa alabilirsin. Aklıma gelen dezavantajlarını söyleyeyim, kasanın önü biraz toz tutuyor, ayda 1 kere falan elektrik süpürgesiyle bir yerini çıkartmadan önünü süpürünce gidiyor. Sağ kapağı biraz ince yapıda, üste 360 mm sıvı soğutma taklımıyor, egzoz fanı ile gelmiyor. Artılarını söyleyeyim, sağ kapağı haricinde malzemesi iyi, kasa ile gelen 3 fan bayağı iyi (1200 RPM altında 100 RPM ile neredeyse aynı ses seviyesinde bayağı sessiz, 1200 RPM üzerinde sesli çalışıyor, 1600-1800 civarında aşırı sesli çalışıyor ama kasa içinde rüzgar çıkıyor resmen), CPU hava soğutması için de genişliği iyi. Dediğim gibi görüntüsü hoşuna gittiyse alınabilir, içinde gelen fanlar fiyatını bence karşılıyor.

Kullanıyorum, gayet memnunum, ama alternatifi olan başka kasalar da var, görünüm olarakta ilgini çekiyorsa alabilirsin. Aklıma gelen dezavantajlarını söyleyeyim, kasanın önü biraz toz tutuyor, ayda 1 kere falan elektrik süpürgesiyle bir yerini çıkartmadan önünü süpürünce gidiyor. Sağ kapağı biraz ince yapıda, üste 360 mm sıvı soğutma taklımıyor, egzoz fanı ile gelmiyor. Artılarını söyleyeyim, sağ kapağı haricinde malzemesi iyi, kasa ile gelen 3 fan bayağı iyi (1200 RPM altında 100 RPM ile neredeyse aynı ses seviyesinde bayağı sessiz, 1200 RPM üzerinde sesli çalışıyor, 1600-1800 civarında aşırı sesli çalışıyor ama kasa içinde rüzgar çıkıyor resmen), CPU hava soğutması için de genişliği iyi. Dediğim gibi görüntüsü hoşuna gittiyse alınabilir, içinde gelen fanlar fiyatını bence karşılıyor.
Thermalright Peerless Assassin 120 SE White var kasamı masanın arkasına koyuyorum ben kasanın k sini bile görmüyor odada güzel dursun diye yatakta kullanıyorum ofis kasanında parçalarım ses ile bir problemimde yok onun dışında alternatif ne öneririsin

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,516
Üyeler
183,847
Son üye
bexonway
Geri