hocam peki tamperli camı mat mı? İçerisini net belli etmiyor gibi geldi. Hafif koyu tonda yanlış görmediysem. Bu arada müsait vaktinde fotoğraf atma şansın var mı? :dSiyahını kullanıyorum. Beyazını canlı olarak görmedim ama siyahı hoş,ağır duruyor.
Fotoğraf atarım tabii eve geçince. Camı mat,içeriyi komple gösteren bir yapıya sahip değil daha çok karartılmış cam tarzı.hocam peki tamperli camı mat mı? İçerisini net belli etmiyor gibi geldi. Hafif koyu tonda yanlış görmediysem. Bu arada müsait vaktinde fotoğraf atma şansın var mı? :d
beyazına sahip iseniz hoş olur hocam. 4000 serisi çok hoşuma gitmedi. 3000 daha sade, temiz duruyor.Beyazini severek kullaniyorum. Zorlayip 4000D alsaniz daha iyi olur.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Isterseniz aksama dogru fotograf atarim
çok sağ olun hocam. Özelden atmışsınız yeni gördüm, cansınız.Fotoğraf atarım tabii eve geçince. Camı mat,içeriyi komple gösteren bir yapıya sahip değil daha çok karartılmış cam tarzı.
Hocam tasarim olarak sevsenizde 3000D, 4000D ye gore daha bos ve kisilmis bir model. Kablo kanallari yok, toz filtresi magnetli degil direk pinli cekince zorlayarak aliyor...beyazına sahip iseniz hoş olur hocam. 4000 serisi çok hoşuma gitmedi. 3000 daha sade, temiz duruyor.
çok sağ olun hocam. Özelden atmışsınız yeni gördüm, cansınız.
Beyaz temaya sahip bileşenlere sahip değilseniz gerek yok siyahtan devam edin.Bu kasadan almayı planlıyorum. 2 renk arasında kaldım. Hangi sizce daha hoş?
beyazına sahip iseniz hoş olur hocam. 4000 serisi çok hoşuma gitmedi. 3000 daha sade, temiz duruyor.
çok sağ olun hocam. Özelden atmışsınız yeni gördüm, cansınız.