Kaç tane alacaksın ve bütçen ne?Corsair 4000d airflow için fiyat araştırması yapıyorum bana ne kadara mal olacak diye.Önerebileceğiniz iyi ve uygun fiyatlı fan seti önerilerinizi bekliyorum
Bundan 2 tane öne alsan güzel olur bence.Bütçem yok kasa 2000 e geliyor yaklaşık olarakBana olası maliyetini hesaplamaya çalışıyorum.Önde 1 ve arkada 1 tane olmak üzere 2 tane rgb siz fanlarla beraber geliyor.Önde 3 tane fan yuvası var
Yok hocam ben vazgeçeceğim gibi fan fiyatları yüksek geldiArctic pwm pst fanları tavsiye ederim tam olarak bu iş için yapılmış ürünler. Beyazı da siyahı da mevcut. Rgbleri de çıkmış olması lazım da o konuda bilgim yok. Kaliteli fanlar %50 (1200) rpm'de çalıştırıyorum 0 ses. Ayrıca çok uzun ömürlüler.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Kasanızın önüne 3 tane 120mm ya da 2 tane 140mm takabilirsiniz. Tepe'de 2 tane 120mm ya da 2 tane 140mm destekliyor. Arka egzoz fan sadece 120mm.
Güvenilir mi hocam bu satıcı?Bundan 2 tane öne alsan güzel olur bence.
Arctic P12 PWM PST 12cm PWM Kasa Fanı (AR-ACFAN00120A) | Teknobiyotik
Teknik Özellikler Fan Boyutu 120mm EAN 4895213701310 Fana Kanat Rengi Siyah Max. Hava Akımı 56.3 CFM Fan Çerçeve Rengi Siyah...www.teknobiyotik.com
tabii ki alabilirsin teknobiyotik iyidir.Yok hocam ben vazgeçeceğim gibi fan fiyatları yüksek geldi
Güvenilir mi hocam bu satıcı?
Nasıl mesela biraz açabilir misiniz?Bir bilgim yok fan konusunda da.Aşağı yukarı hesap çıkaracağım fanları ayarladktan sonraSeçiminizi yaparken yaptığı basınç miktarı ve hava akış birimlerini de incelerseniz iyi olur.
Hocam aralarından hangisi en sessiz ve en iyi hava akışını sağlar?Gamepower Air Turbine ARGB 12 cm 3'lü Fan Kit Seti Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Gamepower Air Turbine ARGB 12 cm 3'lü Fan Kit Seti fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Gamepower Air Turbine ARGB 12 cm 3'lü Fan Kit Seti özelliklerini incele, 899,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
en üstteki. noctua falan da var aslında ama türkiyede kalmamisNasıl mesela biraz açabilir misiniz?Bir bilgim yok fan konusunda da.Aşağı yukarı hesap çıkaracağım fanları ayarladktan sonra
Hocam aralarından hangisi en sessiz ve en iyi hava akışını sağlar?
Alttaki teknik detaylar P12 PWM PST'ye ait. Türkçeye çevirip anlayabilirsin kıyasladığında modelleri.Nasıl mesela biraz açabilir misiniz?Bir bilgim yok fan konusunda da.Aşağı yukarı hesap çıkaracağım fanları ayarladktan sonra
Hocam aralarından hangisi en sessiz ve en iyi hava akışını sağlar?