Neler Yeni

Corsair Delta RGB Sıvı soğutma takılır mı ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Barış
Bütçe
5000
Merhaba yakın zamanda Ryzen 7 5800x3d alacağım ve kasa modelim corsair delta rgb kasama ve işlemciye uygun sıvı soğutma önerebilir misiniz?,tabii ki bu kasaya sıvı soğutma oluyorsa ?

Anakartım ASUS Tuf B450M Pro A II

MacWix

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
633
İsim
HAYRETTİN KÖNEŞ
Merhaba yakın zamanda Ryzen 7 5800x3d alacağım ve kasa modelim corsair delta rgb kasama ve işlemciye uygun sıvı soğutma önerebilir misiniz?,tabii ki bu kasaya sıvı soğutma oluyorsa ?

Anakartım ASUS Tuf B450M Pro A II
üste takamazsanız sıvı soğutucu ramlere ve mosfet soğutucularına değer, ön tarafa ise pek önermiyorlar. Biraz para biriktirip kasa yükseltmesi ile düşünebilirsiniz. Tabi 120 lik üste olabilir belki.

funnymanager

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
176
İsim
The End
Lianli galahad 360 ile ön panelde kullanıyorum, sapphire nitro+ rx6700xt ile soğutucu ızgarasına temas ediyor ona göre değerlendirebilirsin.

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Barış
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
üste takamazsanız sıvı soğutucu ramlere ve mosfet soğutucularına değer, ön tarafa ise pek önermiyorlar. Biraz para biriktirip kasa yükseltmesi ile düşünebilirsiniz. Tabi 120 lik üste olabilir belki.
240mm olur diyorlar ama üst tarafa Lianli galahad bu markayı önerdiler
Mesaj otomatik birleştirildi:

Lianli galahad 360 ile ön panelde kullanıyorum, sapphire nitro+ rx6700xt ile soğutucu ızgarasına temas ediyor ona göre değerlendirebilirsin.
benim ekran kartı rx6600 2 fanlı ama ben üste takmak istiyorum sıvı soğutucuyu 240mm olur diyorlar üst tarafa Lianli galahad almayı düşünüyorum

image.png

Böyle bi fotoğraf buldum üstte ve önde felan mm 'leri verilmiş

MacWix

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
633
İsim
HAYRETTİN KÖNEŞ
240mm olur diyorlar ama üst tarafa Lianli galahad bu markayı önerdiler

benim ekran kartı rx6600 2 fanlı ama ben üste takmak istiyorum sıvı soğutucuyu 240mm olur diyorlar üst tarafa Lianli galahad almayı düşünüyorum

image.png

Böyle bi fotoğraf buldum üstte ve önde felan mm 'leri verilmiş
Yamuk oturtabilmiş zaten değiyormuş

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,021,893
Üyeler
161,927
Son üye