Nemettin Oglu
80+
- Reaksiyon skoru
- 22
Selamlar millet bu iki kulaklık nasıldır? Aralarındaki farklar ne? aralarındaki fiyat farkına (300-400 TL siteden siteye degişiyor) degermi?
Anakartım B450 Tomahawk Max bilmiyorum destekliyormu ama almışken iyisini alayım diyorum o yüzden hs60 alacagım galiba.-HS35 normal jack bağlantılı HS60 ise USB bağlantılı
-HS35 stereo HS60 7.1 Surround
-HS35 microfonunda gürültü engelleyici yok HS60 da var
onun dışında donanımları birbirine çok benzer ikisininde 50mm sürücüleri var. Eğer anakartınızda 7.1 surround ses kartı varsa microfon olarak ses iletsin yeter gürültü engellemesin falan dersen HS35 iyidir. Aldık mı tam alalım HS60 olsun dersen iyi bir kulaklık olduğunu söyleyebilirim...
Hocam benim için mikrofonda önemli ama Cloud 2 nin mikrofonu çöp.Tavsiye isterseniz o fiyat bandında Hyperx Cloud 2 daha iyi bir seçenek olurdu kanımca
53 mm sürücü 60 ohm Empedans düşük ve yüksek frekans da ses iletmesi HS60 dan daha iyidir.
Ben cloud 2 kullanıyorum çöp denmesi ağır olur bu kulaklığın microfonuna bence gayet yeterli gürültü engelleyici falan herşeyi var. Doğal ses veriyor ben sorun yaşamadım. voicemeeter programıyla daha da güzelleştirme yapabiliyorsun.Hocam benim için mikrofonda önemli ama Cloud 2 nin mikrofonu çöp.
Hocam yapmayın bu kadar para verebilecek iken MEİ almak ne bileyim ve bana göre gerçekden cloud 2 nin mikrofonu kötü başka önerebileceginiz kulaklık varmı?Ben cloud 2 kullanıyorum çöp denmesi ağır olur bu kulaklığın microfonuna bence gayet yeterli gürültü engelleyici falan herşeyi var. Doğal ses veriyor ben sorun yaşamadım. voicemeeter programıyla daha da güzelleştirme yapabiliyorsun.
HS60 ın mic testini dinledim tizleri çok patlak geldi bana
Mic olarak güzel olsun kulaklık dersen Abdullahın youtube da incelediği Gamepower Mei nin microfonu bence gayet iyi onu tercih edebilirsin. 50mm sürücü usb bağlantı anlatmaya gerek yok incelemeden detaylı bakabilirsin.
Hocam sinerjide neden fiyatlar böyle? Arctis 5 var 1.200TL ne bu saçmalık yani ?Arctis 7 olabilir mic testini dinledim şimdi pek bi fark göremedim cloud 2 den.Yada bana mı öyle geliyor bilmiyorum. Kirpi yavrusunu pamuğum diye severmiş ondan olabilir
![]()
Bu fiyatı vereceksen sennheiser game zero al bu nası fiyat böyle yuh adamı ayakta.... Tövbe tövbeHocam sinerjide neden fiyatlar böyle? Arctis 5 var 1.200TL ne bu saçmalık yani ?Alıntıyı görüntüle
Yok hocam o kadar vermem de yani gerçekden sinerji adamı ayakta..... yani ne diyecegimi şaşırdım.Bu fiyatı vereceksen sennheiser game zero al bu nası fiyat böyle yuh adamı ayakta.... Tövbe tövbe
gigabyte b450m s2h bunda 7.1 ses kartı varmı nasıl anlıyoruz ?-HS35 normal jack bağlantılı HS60 ise USB bağlantılı
-HS35 stereo HS60 7.1 Surround
-HS35 microfonunda gürültü engelleyici yok HS60 da var
onun dışında donanımları birbirine çok benzer ikisininde 50mm sürücüleri var. Eğer anakartınızda 7.1 surround ses kartı varsa microfon olarak ses iletsin yeter gürültü engellemesin falan dersen HS35 iyidir. Aldık mı tam alalım HS60 olsun dersen iyi bir kulaklık olduğunu söyleyebilirim...