corsair hs50 pro stereo çalışmıyor

leaven

80+
Reaksiyon skoru
0
bugün kargom geldi. hs50 pro stereo açtım içerisinden 1 jak girişi 1 jak çoğaltıcı çıktı kasaya takıyorum hem jak çoğaltıcıya takmadan hemde jak çoğaltıcıya takarak takıyorum kulaklığın ışıkları yanmıyor yada kulaklığa ses gelmiyor yardım edin lütfen

bugün kargom geldi. hs50 pro stereo açtım içerisinden 1 jak girişi 1 jak çoğaltıcı çıktı kasaya takıyorum hem jak çoğaltıcıya takmadan hemde jak çoğaltıcıya takarak takıyorum kulaklığın ışıkları yanmıyor yada kulaklığa ses gelmiyor yardım edin lütfen
zaten jak girişinden güç alamzsın o kulaklıkta ışık yok arkaya takıyosun demi jak ları
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

ayrıca doğru yerlere taktığından emin ol o jak çoğalyıcı değil eski bilgisayarlarda microfon ve kulaklık girişi farklı olduğu için kullanılan adaptör

jak girişi 1 adet var kasanın arkasına takıyorum 3 tane yer var açık mavi pembe yeşil olarak hangisine takmam gerekiyor hepsine taktım ama yine ses vs. gelmiyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,183
Üyeler
192,633
Son üye
indirimvarsabizvariz
Geri