hangi ürünlerde geçerli bu kod?GG1000 ama indirim 17.00da bitmişti
yine bi bakın
hangi ürünlerde geçerli bu kod?GG1000 ama indirim 17.00da bitmişti
yine bi bakın
konuda ki kulaklıktahangi ürünlerde geçerli bu kod?
Kupon kodu neydi?
HS55Kupon kodu neydi?
alınır mı kablosuz arıyordum fps oyun performansı nasıl
siyahın stok yok yaaa
KUPON KODU BULUNAMADI DİYOR HOCAM
BENDE de öyle alacaktım kulaklık lazım dıBeyaz olanda stok var olarak gözüküyor. Kodu denediğimde kod bulunamadı diyor.
Bitmiştir o zaman knkamalınır mı kablosuz arıyordum fps oyun performansı nasıl
Mesaj otomatik birleştirildi:
siyahın stok yok yaaa
KUPON KODU BULUNAMADI DİYOR HOCAM
BENDE de öyle alacaktım kulaklık lazım dı
logitech g335 im var ve memnun degilim b450 anakartim var bu kulakligi alsam pisman olur muyum acayip kararsiz kaldim veya onerileriniz var miArkadaşlar beyazda stok devam etmektedir. GG1000 kodu ile yararlanabiliyorsunuz saat 23.00 da sipariş geçtim. Bilginize.
bu arada kulaklık hakkında bilgisi olan var mı uzun sürelerdir kullandığım bir kulaklık vardı yeni sistem çizdiğim için bu şekilde bir kulaklığı satın aldım. kablosuz olması cezbetti açıkçası
dostum ben dün satın sabaha doğru iptal ettim youtube da ve forumlardaki incelemelere baktım. Mikrofonu boğuk ve berbat veriyor sesi araştırırsan denk gelirsin sende o yüzden iptal ettim aynı fiyata hyperx cloud ıı satışta amazon’da ona bakabilirsin. yani benim tercihim bu yönde olacak.logitech g335 im var ve memnun degilim b450 anakartim var bu kulakligi alsam pisman olur muyum acayip kararsiz kaldim veya onerileriniz var mi