🔥İndirim CORSAIR HS55 Surround USB Dolby Audio 7.1 Kablosuz Gaming Kulaklık 2499TL

Beyaz olanda stok var olarak gözüküyor. Kodu denediğimde kod bulunamadı diyor.

HS55 KUPON KODU İLE 2499tl ye geliyor 1000 TL lik indirim var

alınır mı kablosuz arıyordum fps oyun performansı nasıl
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

HS55 KUPON KODU İLE 2499tl ye geliyor 1000 TL lik indirim var

siyahın stok yok yaaa

KUPON KODU BULUNAMADI DİYOR HOCAM

Beyaz olanda stok var olarak gözüküyor. Kodu denediğimde kod bulunamadı diyor.
BENDE de öyle alacaktım kulaklık lazım dı

Son düzenleme:
alınır mı kablosuz arıyordum fps oyun performansı nasıl

siyahın stok yok yaaa

KUPON KODU BULUNAMADI DİYOR HOCAM

BENDE de öyle alacaktım kulaklık lazım dı
Bitmiştir o zaman knkam

Hocam bu HS serisinin en iyiden kotuye siralamasi nedir?

Arkadaşlar beyazda stok devam etmektedir. GG1000 kodu ile yararlanabiliyorsunuz saat 23.00 da sipariş geçtim. Bilginize.

bu arada kulaklık hakkında bilgisi olan var mı uzun sürelerdir kullandığım bir kulaklık vardı yeni sistem çizdiğim için bu şekilde bir kulaklığı satın aldım. kablosuz olması cezbetti açıkçası

Arkadaşlar beyazda stok devam etmektedir. GG1000 kodu ile yararlanabiliyorsunuz saat 23.00 da sipariş geçtim. Bilginize.

bu arada kulaklık hakkında bilgisi olan var mı uzun sürelerdir kullandığım bir kulaklık vardı yeni sistem çizdiğim için bu şekilde bir kulaklığı satın aldım. kablosuz olması cezbetti açıkçası
logitech g335 im var ve memnun degilim b450 anakartim var bu kulakligi alsam pisman olur muyum acayip kararsiz kaldim veya onerileriniz var mi

logitech g335 im var ve memnun degilim b450 anakartim var bu kulakligi alsam pisman olur muyum acayip kararsiz kaldim veya onerileriniz var mi
dostum ben dün satın sabaha doğru iptal ettim youtube da ve forumlardaki incelemelere baktım. Mikrofonu boğuk ve berbat veriyor sesi araştırırsan denk gelirsin sende o yüzden iptal ettim aynı fiyata hyperx cloud ıı satışta amazon’da ona bakabilirsin. yani benim tercihim bu yönde olacak.

Geri