🔥İndirim Corsair HS55 Wireless Mağazaya Özel 1.999TL*

Hocam, bu ürünün ergonomisi nasıl? Rekabetçi oyunlar için uygun olur mu, alınır mı?
Ben biraz koca kafalıyım, ona rağmen kulaklığı uzatmadan direkt kafama oturdu. Malzeme kalitesi premium gayet, pedleri yumuşak. Valorant oynuyorum ben ses gayet güzel ve net kasılıyor. iCue uygulamasını indirip ses kalitesini kişiselleştiriliyorsun. Şaşırtıcı şekilde memnun kaldım ben. Müzik dinlemesi de bayağı zevkli bu arada

2011 model Creative Sound Blaster Tactic 3D Omega Wireless. ile devam.
rakipsiz karşımdakine istediğim ses türünü değiştirerek robotik elf Deep voice konuşmaya devam .

Konu icinde hs65 in 2.5 tan aldigini soyleyen arkadas vesilesiyle aldik, hem konu sahibine hemde 65i soyleyen arkadasa tesekkur ederiz.

Bunun padleri malesef deri ve oyle yada boyle dokulecek. Kumas alternatif bulunabilir mi, tecrubeli arkadaslara sormak istedim

Konu icinde hs65 in 2.5 tan aldigini soyleyen arkadas vesilesiyle aldik, hem konu sahibine hemde 65i soyleyen arkadasa tesekkur ederiz.

Bunun padleri malesef deri ve oyle yada boyle dokulecek. Kumas alternatif bulunabilir mi, tecrubeli arkadaslara sormak istedim
Temudan, aliexpten rahatça bulabilirsin.

Bataryasını nasıl değiştirdiniz?
elektronik yedek parça satan yerlerde var. kendin de değişirsin orjinalı 670ma ben 1600ma olanı taktım 3 gün gidiyor 25-30 saat kullanımda orjinal batarya resimi ekledim ona göre ararsın

Ekler

• Omega pil.webp
    Omega pil.webp
    433.4 KB · Hit: 27
Geri