Neler Yeni

Öneri Corsair HS70 PRO 819TL!!!

Asag

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,862
İsim
Asag
1650tl 1000in 2 katından nasıl daha fazla
HS70 PRO için konuştum, hala neyi tartışıyorsun ya. İndirim var kaçırmayın dedim bu. Konudan alakasız gelmişsin Arctis 7 savunuyorsun bana.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ben A101'den kulaklık aldım 2 sene oluyor 10 TL ödemiştim.
Everesein klawyesini almıştım ona da zamanın da 20 TL vermiştim 5 senedir kullanıyorum. Sizin gibi sistemin kölesi degilim. Paramızın degerini düşürüyorsunuz ama lafa gelince de ps5 dış ülkede 500 birim biz 8000 birim vermeyi biliyoruz dersiniz. Kulaklık 200 TL max verirsin bu dolar kurunda kulaklıga takarsın kafana. Bir laf var eşşege altın semer vurmuşlar eşşek yine eşşektir yani fazla takılmayın. Sana demiyorum hakaret olarak alıgalama. Cs go tarzı oyunlar da yetenegin varsa 60 hz monitörde de yaparsın bir şeyler zaten.
6000-7000 liralık sistem toplayıp 10 liralık kulaklıkla ne oyun zevki alırım ne konfor. Lütfen duyarını başka yerde kas.

Mehmet Anıl

80+ Silver
HS70 PRO için konuştum, hala neyi tartışıyorsun ya. İndirim var kaçırmayın dedim bu. Konudan alakasız gelmişsin Arctis 7 savunuyorsun bana.

6000-7000 liralık sistem toplayıp 10 liralık kulaklıkla ne oyun zevki alırım ne konfor. Lütfen duyarını başka yerde kas.
arctis 7 savunmadım ses kalitesi olarak corsair hs70 pro ezer dedim arctis 7 daha rahat dedim

• Beğen
Reaksiyonlar: Asag

songokutr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,244
İsim
haro

:D duyar degil. Dogrusunu söylüyorum 800 tl bir kulaklıga verilmez. 150-200 tl bir kulaklık al en fazla neyine yetmiyor. Görende sanacak sat komandosu savaşa gidiyor son teknoloji lazım. Ben sana altın degerin de bilgi veriyorum. Sende potansiyel varsa ztn 60 hz monitörün olsun her türlü işini görür. Gerisi faso fiso. Bak sana demiyorum ama atalarımız çok güzel demiş eşşege altın semer vursalar eşşek yine eşşektir. Yani sen de yetenek varsa fazla abartmaya gerek yok. Buna duyar kasma denmez cici kardeş.

taylansimdi

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Güzel konu güzel indirim. Bu arada 1700tlye arctic 7 alcagınıza inidirm bekleyip o corsair virtuoso rgb wireless tek atar.

Mehmet Anıl

80+ Silver
:D duyar degil. Dogrusunu söylüyorum 800 TL bir kulaklıga verilmez. 150-200 TL bir kulaklık al en fazla neyine yetmiyor. Görende sanacak sat komandosu savaşa gidiyor son teknoloji lazım. Ben sana altın degerin de bilgi veriyorum. Sende potansiyel varsa ztn 60 hz monitörün olsun her türlü işini görür. Gerisi faso fiso. Bak sana demiyorum ama atalarımız çok güzel demiş eşşege altın semer vursalar eşşek yine eşşektir. Yani sen de yetenek varsa fazla abartmaya gerek yok. Buna duyar kasma denmez cici kardeş.
knk biraz boşl yapmışsın 200tl lik rampage kulaklıkta kullandım 5 ayda bozuldu pedleri soyuldu sağdan ses gitti zaten 1 2 saat takınca başımı ağrıtıyordu şimdi cloud 2 var 1 yıl oldu sapasağlam

• Beğen
Reaksiyonlar: Asag

taylansimdi

80+ Silver
En İyi Cevap
1
knk biraz boşl yapmışsın 200tl lik rampage kulaklıkta kullandım 5 ayda bozuldu pedleri soyuldu sağdan ses gitti zaten 1 2 saat takınca başımı ağrıtıyordu şimdi cloud 2 var 1 yıl oldu sapasağlam
Aynen bu arkadaş biraz boş yapmış. Paramız var sistemimiz var alıyoruz kardeşim. Ben neden 10k + sistemime 50 TL'lik klavye mouse alayım? Küçümsediğim için değil zamanında onları da kullandık ama emin ol o farkı anlıyoruz.corsair setime 3k para verdim hiç pişman değilim. O ışıklandırma kalitesi o program o estetiklik o malzeme kalitesi bidaha olsa bidaha veririm.

Asag

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,862
İsim
Asag
:D duyar degil. Dogrusunu söylüyorum 800 TL bir kulaklıga verilmez. 150-200 TL bir kulaklık al en fazla neyine yetmiyor. Görende sanacak sat komandosu savaşa gidiyor son teknoloji lazım. Ben sana altın degerin de bilgi veriyorum. Sende potansiyel varsa ztn 60 hz monitörün olsun her türlü işini görür. Gerisi faso fiso. Bak sana demiyorum ama atalarımız çok güzel demiş eşşege altın semer vursalar eşşek yine eşşektir. Yani sen de yetenek varsa fazla abartmaya gerek yok. Buna duyar kasma denmez cici kardeş.
Kanka iyi diyorsun hoş diyorsun da gerçekten anlam veremiyorum. Adamın parası var, konfor ve kalite istiyor. 1000 liraya da kulaklık istiyor, ne diyeyim git 200 liraya Rampage mi al diyeyim 800 lira veren vatan hainidir paranın değerini mi düşürüyor diyeyim?

Mehmet Anıl

80+ Silver
Aynen bu arkadaş biraz boş yapmış. Paramız var sistemimiz var alıyoruz kardeşim. Ben neden 10k + sistemime 50 TL'lik klavye mouse alayım? Küçümsediğim için değil zamanında onları da kullandık ama emin ol o farkı anlıyoruz.corsair setime 3k para verdim hiç pişman değilim. O ışıklandırma kalitesi o program o estetiklik o malzeme kalitesi bidaha olsa bidaha veririm.
corsair mouselar çöp knk alınma ben kasaa ve ramini kullanıyom yazılımı iyi ama mouseları çok kaba ve büyük klavyeleri güzel ama sırf corsair diye rgb çubuk yapmış piyasanın 5 katına satıyor

Asag

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,862
İsim
Asag

Mehmet Anıl

80+ Silver

taylansimdi

80+ Silver
En İyi Cevap
1
corsair mouselar çöp knk alınma ben kasaa ve ramini kullanıyom yazılımı iyi ama mouseları çok kaba ve büyük klavyeleri güzel ama sırf corsair diye RGB çubuk yapmış piyasanın 5 katına satıyor
Corsair Dark core rgb PRO SE wireless kullanıyorum 0.5 ms geçikmesi var elime tam oturuyor ve piyasada kablolu mouseleri geç bu mousenin gücünde sayılı mouse var. Razer viper ultimate wireless logitech lightspeed gibi.

Top Bottom