dönüştürücü gibi bir şey. Yalnız mesajımı cevaplaya basıp cevaplayın yoksa görememOtg derken ?
Peki steelseries arctis 7 mi yoksa bu kulaklık mı ? Sanırım steel series ürününde 7.1 yokdönüştürücü gibi bir şey. Yalnız mesajımı cevaplaya basıp cevaplayın yoksa göremem
7.1 olayını çok takma, ayrıca var.Peki steelseries arctis 7 mi yoksa bu kulaklık mı ? Sanırım steel series ürününde 7.1 yok
Herkes çok önerdi özellikle Flight 2 fakat görünüşü hoşuma gitmedi.Açıkçası kalitesiz duruyor Corsair HS70 modeli ike çok farkı var mıdır varsa nelerdir ona göre tercih etmek isterim.7.1 olayını çok takma, ayrıca var.
Arctis in artıları;
Telefonda dönüştürücüsüz kullanabilme
Rahatlık
HS nin artıları
Ses kasmada daha iyi
Kalan noktalar zaten birbirine çok yakın, Ama Arctis 7 ye bütçe varsa Cloud Flight a bir bakın derim
Göründüğü gibi değil baya kaliteli aslında, ses olarak fark elbet var, ancak görünüş hoşunuza gitmediyse almayın sevmediğim bir şeye o kadar para vermek istemezdim, HS70 PRO gayet yeterli.Herkes Cloud Flight 2 çok öneriyor fakat görünüşünü pek sevmedim açıkçası kalitesiz duruyor önerme sebebiniz nedir ?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Herkes çok önerdi özellikle Flight 2 fakat görünüşü hoşuma gitmedi.Açıkçası kalitesiz duruyor Corsair HS70 modeli ike çok farkı var mıdır varsa nelerdir ona göre tercih etmek isterim.
Konuştuk onunla almayı düşünüyorum fakat son bir sorum var şuan asus delta 7.1 hi-res kullanıyorum Corsair e geçince düşül yaşar mıyım arada çok kalite farkı var mı ?Göründüğü gibi değil baya kaliteli aslında, ses olarak fark elbet var, ancak görünüş hoşunuza gitmediyse almayın sevmediğim bir şeye o kadar para vermek istemezdim, HS70 PRO gayet yeterli.
@borauysalcan anlatsana la kulaklığı
Aga ne diyon çakış yaşarsınKonuştuk onunla almayı düşünüyorum fakat son bir sorum var şuan asus delta 7.1 hi-res kullanıyorum Corsair e geçince düşül yaşar mıyım arada çok kalite farkı var mı ?
Biri kablolu biri kablosuz ama karşılaştırsak nasol olur ?
Ondan neden corsair e geçiyosun ki gayet iyi kulaklık.Konuştuk onunla almayı düşünüyorum fakat son bir sorum var şuan asus delta 7.1 hi-res kullanıyorum Corsair e geçince düşül yaşar mıyım arada çok kalite farkı var mı ?
Biri kablolu biri kablosuz ama karşılaştırsak nasol olur ?
Ondan neden corsair e geçiyosun ki gayet iyi kulaklık.
Bence de olmayacakKablosuz denemek istedim ama mantıklı olmayacak galiba
Kablosuz denemek istedim ama mantıklı olmayacak galiba