Neler Yeni

Corsair Hs70 Pro Kablosuz Kulaklık

Wineven

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Enes
Arkadaşlar merhaba corsair HS70 Pro Kablosuz kulaklık almak istiyorum.Önerir misiniz ? Eksileri nelerdir ?

T.P.G.

80+ Titanium
Peki steelseries arctis 7 mi yoksa bu kulaklık mı ? Sanırım steel series ürününde 7.1 yok
7.1 olayını çok takma, ayrıca var.
Arctis in artıları;
Telefonda dönüştürücüsüz kullanabilme
Rahatlık

HS nin artıları
Ses kasmada daha iyi

Kalan noktalar zaten birbirine çok yakın, Ama Arctis 7 ye bütçe varsa Cloud Flight a bir bakın derim

Wineven

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Enes
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Herkes Cloud Flight 2 çok öneriyor fakat görünüşünü pek sevmedim açıkçası kalitesiz duruyor önerme sebebiniz nedir ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

7.1 olayını çok takma, ayrıca var.
Arctis in artıları;
Telefonda dönüştürücüsüz kullanabilme
Rahatlık

HS nin artıları
Ses kasmada daha iyi

Kalan noktalar zaten birbirine çok yakın, Ama Arctis 7 ye bütçe varsa Cloud Flight a bir bakın derim
Herkes çok önerdi özellikle Flight 2 fakat görünüşü hoşuma gitmedi.Açıkçası kalitesiz duruyor Corsair HS70 modeli ike çok farkı var mıdır varsa nelerdir ona göre tercih etmek isterim.

T.P.G.

80+ Titanium
Herkes Cloud Flight 2 çok öneriyor fakat görünüşünü pek sevmedim açıkçası kalitesiz duruyor önerme sebebiniz nedir ?

Herkes çok önerdi özellikle Flight 2 fakat görünüşü hoşuma gitmedi.Açıkçası kalitesiz duruyor Corsair HS70 modeli ike çok farkı var mıdır varsa nelerdir ona göre tercih etmek isterim.
Göründüğü gibi değil baya kaliteli aslında, ses olarak fark elbet var, ancak görünüş hoşunuza gitmediyse almayın sevmediğim bir şeye o kadar para vermek istemezdim, HS70 PRO gayet yeterli.

@borauysalcan anlatsana la kulaklığı :D

Wineven

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Enes
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Göründüğü gibi değil baya kaliteli aslında, ses olarak fark elbet var, ancak görünüş hoşunuza gitmediyse almayın sevmediğim bir şeye o kadar para vermek istemezdim, HS70 PRO gayet yeterli.

@borauysalcan anlatsana la kulaklığı :D
Konuştuk onunla almayı düşünüyorum fakat son bir sorum var şuan asus delta 7.1 hi-res kullanıyorum Corsair e geçince düşül yaşar mıyım arada çok kalite farkı var mı ?

Biri kablolu biri kablosuz ama karşılaştırsak nasol olur ?

T.P.G.

80+ Titanium
Konuştuk onunla almayı düşünüyorum fakat son bir sorum var şuan asus delta 7.1 hi-res kullanıyorum Corsair e geçince düşül yaşar mıyım arada çok kalite farkı var mı ?

Aga ne diyon çakış yaşarsın :D

Batuhan Akbaş

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,671
İsim
Scarlotte

Ondan neden corsair e geçiyosun ki gayet iyi kulaklık.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,053,161
Üyeler
167,263
Son üye
yesildag58
Top Bottom