Yok doğru, ücreti düşük bence satın alın değer almaya.hs80 usb kulaklık kullanıyorum dolby kullanmak istiyorum dün dolby access indirdim ama o da ücretliymiş nasıl kullanabilirim başka şekilde ya da ben yanlış dolby uygulamasınımı indirdim
ücreti ne kadar şuan birde alınca ömürlükmü yoksa abonelik tarzı bişeymi para harcamak istemiyorum şimdi ona almama değerse belki bi ihtimal alırımYok doğru, ücreti düşük bence satın alın değer almaya.
icue kurulu kullanıyorum onu ama ben ek olarak steel series sonar kullanıyorum icue den dolby açtığım zaman çakışıyor galiba sonarla sonarı kapattığım zaman çalışıyor dolby ama o da oyularda falan pe iyi olmadı gibi bilemedim hiç ekolayzır ayarı yapmadım icue den deneyeyim bi teşekkürlerİcue indirin.Orada 7.1 yerine dolby var oradan açıyorsunuz.Ek olarak eq ayarı yapmayı unutmayın.
corsair kısmına gelip aynı eqyı yapablrsnız
Valla ben 1 yıl önce 50 liraya yakın almıştım ömürlük sitesinden bakıverinücreti ne kadar şuan birde alınca ömürlükmü yoksa abonelik tarzı bişeymi para harcamak istemiyorum şimdi ona almama değerse belki bi ihtimal alırım