ozturkanil
80+
- Reaksiyon skoru
- 9
- Konu Sahibi Konu Sahibi
eq ayari yaptiniz miHocam ben de aldım 2 gün önce fakat bugün iadeye yolluyorum. Sesleri aşırı kalitesiz veriyor.
eq ayari yaptiniz miHocam ben de aldım 2 gün önce fakat bugün iadeye yolluyorum. Sesleri aşırı kalitesiz veriyor.
Yaptım.eq ayari yaptiniz mi
Hocam eqsuz sesi boğuk geldi bana. Eq yapınca da o frekanslarda ses kalitesizleşti. Benim işime yaramadı size hayırlı olsun. Şuan ne alacağımı hala araştırıyorum.yerine ne alacaksiniz bende var şuan kötü gelmedi
aklinizda neler varYaptım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hocam eqsuz sesi boğuk geldi bana. Eq yapınca da o frekanslarda ses kalitesizleşti. Benim işime yaramadı size hayırlı olsun. Şuan ne alacağımı hala araştırıyorum.
Teknoloji sans isi.Sorun yasayıp yaşamamak ürünle alakalı değil.Seri uretim olduğu için herhangi bir donanim sorunu olabiliyor maalesef.Kulaklığa gelirsek 1.5yıl boyunca hs80 kullandım.Gayet keyif veren bir kulaklıktı.Negatif bariz yönü tek olarak kafa bandı esnek olmadığı için esneye esneye 3-4 adet kucuk çatlaklar oluşmuştu.bütçe ve stok bulunursa sanki herkes öneriyor hs80 max daha mantıklı bende bakıyorum karar veremedim SS 7+ vardı sattım kafa da ağrı yapıyor ve sesleri biraz sıkıntılı gibi geldi ara ara bozuluyordu sesler dongle çıkart tak yapıyordum bu seferde ayarlar sıfırlanıyordu