Neler Yeni

Corsair Hs80 İtopyada 5K sizce alinir mi

montyxs

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Eralp
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Anıl ÖZTÜRK
Yaptım.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam eqsuz sesi boğuk geldi bana. Eq yapınca da o frekanslarda ses kalitesizleşti. Benim işime yaramadı size hayırlı olsun. Şuan ne alacağımı hala araştırıyorum.
aklinizda neler var

MovesLikeJaggeR

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
614
İsim
İSRAFİL GÖKBURUN
bütçe ve stok bulunursa sanki herkes öneriyor hs80 max daha mantıklı bende bakıyorum karar veremedim SS 7+ vardı sattım kafa da ağrı yapıyor ve sesleri biraz sıkıntılı gibi geldi ara ara bozuluyordu sesler dongle çıkart tak yapıyordum bu seferde ayarlar sıfırlanıyordu

_Emir

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,436
İsim
Emir
bütçe ve stok bulunursa sanki herkes öneriyor hs80 max daha mantıklı bende bakıyorum karar veremedim SS 7+ vardı sattım kafa da ağrı yapıyor ve sesleri biraz sıkıntılı gibi geldi ara ara bozuluyordu sesler dongle çıkart tak yapıyordum bu seferde ayarlar sıfırlanıyordu
Teknoloji sans isi.Sorun yasayıp yaşamamak ürünle alakalı değil.Seri uretim olduğu için herhangi bir donanim sorunu olabiliyor maalesef.Kulaklığa gelirsek 1.5yıl boyunca hs80 kullandım.Gayet keyif veren bir kulaklıktı.Negatif bariz yönü tek olarak kafa bandı esnek olmadığı için esneye esneye 3-4 adet kucuk çatlaklar oluşmuştu.

Top Bottom