Cancan234
80+
- Reaksiyon skoru
- 93
Bu fiyata daha iyisi yok bence belki v2 pro olabilir.Corsair HS80 Max almayı düşünüyorum ama şuan 5999 tl fiyatı var ama taksit vs yok sizce kasım boyunca indirime girer mi beklemeli miyim yoksa almalı mıyım aklınızda benzer yada daha iyi bir seçenek varsa yorumlarada açığım bütçe 5 k ile 7 k bandında
Razer alma yazılımı rezalet ötesi, HS80 max alabilirsinrazer diyorsunuz sanırım razer a çok yanaşım yok işin açığı
5000 civarlarına düştü geçenlerde yine düşer mi bilmiyorum ama bu fiyata da değer acelen yoksa beklepeki bu fiyata alınır mı yoksa beklemeli miyim sizce
bende öyle düşünüyorum 5100 e düştüğünde pek takip etmiyordum sonradan iyice içim düştü şuan istiyorum ama düşebilir fiyatı diye düşünüyorum olmadı bi 10 15 gün beklerim inşallah yükselmez5000 civarlarına düştü geçenlerde yine düşer mi bilmiyorum ama bu fiyata da değer acelen yoksa bekle
teşekkür ederim fikriniz için sizde hs80 max mi öneriyorsunuz pekiİndirim tamamen şans işi fakat tablosuna bakarsak düşmz gibi.
Alıntıyı görüntüle
Ben zaten hs80 kullanıcısıyım.Bir kulaklık alınacak ise hs80 alınmalı diye düşünüyorumteşekkür ederim fikriniz için sizde hs80 max mi öneriyorsunuz peki
Bu arada bende hs80 kullanıyorum.tamamdır teşekkür ederim
Bu arada bende hs80 kullanıyorum.
Yeni Hs80 max aldım. ikiniz için de merak ettiğim bir konu var öncelikle ne kadar süredir kullanıyorsunuz ? İkinci oalrak da hs80 modelinde kablolu kullanım var fakat hs80 max modelinde kablolu kullanamıyorsunuz sadece bluetooth ya da alıcı üzerinden kullanılıyor. Bu durumda ileride pil performansı düştüğünde vs. kablolu kullanım gerekir mi sizce ? Pil öldüğünde kablolu kullanıma devam edilir vs gibisinden ?Ben zaten hs80 kullanıcısıyım.Bir kulaklık alınacak ise hs80 alınmalı diye düşünüyorum