Neler Yeni

Yardım Corsair HS80 Max Alınır mı

Cancan234

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
Can ince
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar teknoloji indirim

Corsair HS80 Max almayı düşünüyorum ama şuan 5999 tl fiyatı var ama taksit vs yok sizce kasım boyunca indirime girer mi beklemeli miyim yoksa almalı mıyım aklınızda benzer yada daha iyi bir seçenek varsa yorumlarada açığım bütçe 5 k ile 7 k bandında​

Dahası  
Reaksiyon skoru
48
İsim
Erdem Oğuz

Corsair HS80 Max almayı düşünüyorum ama şuan 5999 tl fiyatı var ama taksit vs yok sizce kasım boyunca indirime girer mi beklemeli miyim yoksa almalı mıyım aklınızda benzer yada daha iyi bir seçenek varsa yorumlarada açığım bütçe 5 k ile 7 k bandında​

Bu fiyata daha iyisi yok bence belki v2 pro olabilir.

Cancan234

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
Can ince
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar teknoloji indirim
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
5000 civarlarına düştü geçenlerde yine düşer mi bilmiyorum ama bu fiyata da değer acelen yoksa bekle
bende öyle düşünüyorum 5100 e düştüğünde pek takip etmiyordum sonradan iyice içim düştü şuan istiyorum ama düşebilir fiyatı diye düşünüyorum olmadı bi 10 15 gün beklerim inşallah yükselmez

_Emir

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,152
İsim
Emir
İndirim tamamen şans işi fakat tablosuna bakarsak düşmz gibi.
1731776251178.png

Dahası  
Reaksiyon skoru
51
İsim
Berker Mısırlıoğlu
Bu arada bende hs80 kullanıyorum.
Ben zaten hs80 kullanıcısıyım.Bir kulaklık alınacak ise hs80 alınmalı diye düşünüyorum
Yeni Hs80 max aldım. ikiniz için de merak ettiğim bir konu var öncelikle ne kadar süredir kullanıyorsunuz ? İkinci oalrak da hs80 modelinde kablolu kullanım var fakat hs80 max modelinde kablolu kullanamıyorsunuz sadece bluetooth ya da alıcı üzerinden kullanılıyor. Bu durumda ileride pil performansı düştüğünde vs. kablolu kullanım gerekir mi sizce ? Pil öldüğünde kablolu kullanıma devam edilir vs gibisinden ?

Top Bottom