Gözlük kullanmıyorum ama kafam büyük. Keşke deneyerek alabilsem.Gözlük kullanıyorsan alma bu kulaklığı çok sıkıyor yara yapıyor. Normal bir kafaya sahibim ama bu kulaklık sanki kadınlar için yapılmış gibi. Onların kafasına daha rahat oturuyor.
Bakalım hocam bende alacağım inşallah sorun yaşamamBen kullanıyorum 3 ay önce pckolik 6 bine sattı aldım. Alınacak en iyi seçenek. Benim kafam da biraz büyük ama sorun yaşamadım
Yurtdışındaysan Nova pro al geçGözlük kullanmıyorum ama kafam büyük. Keşke deneyerek alabilsem.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bakalım hocam bende alacağım inşallah sorun yaşamam
Çok fiyat farkı varYurtdışındaysan Nova pro al geç
Leş mikrofon. Ekrandaki LED yanığı 6. Ayda garanti. Tek tutulur yanı çift batarya olayı. Oda almaya yetmez. BerbatYurtdışındaysan Nova pro al geç
mikrofon iyi değil razer pro2 dışında iyi mici olan yok zaten. EQ ayarını yaparsan ses kalitesi aralarında uçurum varLeş mikrofon. Ekrandaki LED yanığı 6. Ayda garanti. Tek tutulur yanı çift batarya olayı. Oda almaya yetmez. Berbat
Mici piyasadaki en iyi kulaklık hs80 Max dır. Açık ara hemde. Razer pro2 den bile çok daha iyi. İkisini de kullandım. Hs80 Max mici ile meşhur zaten. Adamlar yanlışlıkla kusursuz yapmışmikrofon iyi değil razer pro2 dışında iyi mici olan yok zaten. EQ ayarını yaparsan ses kalitesi aralarında uçurum var
Dostum bütün kulaklıkları kullandım (HS80-Hyperx Cloud2-Logitech G pro X) ses kalitesi olarak bu cihazlara dışardan ek bir ses kartı almadığın sürece hiç bir model nova pronun yananı yaklaşamaz. Mikrofon için alıyosan kulaklığı dediğin doğru hs80 ve razer pro2 önde.Mici piyasadaki en iyi kulaklık hs80 Max dır. Açık ara hemde. Razer pro2 den bile çok daha iyi. İkisini de kullandım. Hs80 Max mici ile meşhur zaten. Adamlar yanlışlıkla kusursuz yapmış
Yalnız şöyle bir şey var zaten bu cihazlara ek bir ses kartı takman mümkün değil. Nova Pro için de çift batarya olayı çok iyi bir şey. Sesi belki bunlardan iyi fakat öyle mükemmel bir cihaz olduğunu da düşünmüyorum. Hem eskidi hem de fiyatı çok pahalı. Belki daha iyilerini çıkartırlar piyasaya.ses kalitesi olarak bu cihazlara dışardan ek bir ses kartı almadığın sürece hiç bir model nova pronun yananı yaklaşamaz.
Ses kalitesi iyi novanïn ama fiyatının ederi kadar ses asla yok. Barracuda pro var bende ayrıca. Fiyati novadan 1-2 bin aşağıda ama novadan aşağıda asla değil ses kalitesi. Barracuda pro ekstra premium ürün. Ona rağmen hs80 maxı kullanıyorum. Mic avantajı yüzündenDostum bütün kulaklıkları kullandım (HS80-Hyperx Cloud2-Logitech G pro X) ses kalitesi olarak bu cihazlara dışardan ek bir ses kartı almadığın sürece hiç bir model nova pronun yananı yaklaşamaz. Mikrofon için alıyosan kulaklığı dediğin doğru hs80 ve razer pro2 önde.