Neler Yeni

6000TL CORSAIR HS80 MAX Alınır mı?

Anıl.

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
94
İsim
Mustafa Anıl
Gözlük kullanıyorsan alma bu kulaklığı çok sıkıyor yara yapıyor. Normal bir kafaya sahibim ama bu kulaklık sanki kadınlar için yapılmış gibi. Onların kafasına daha rahat oturuyor.

mustafadb

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
95
İsim
mustafa
Ben kullanıyorum 3 ay önce pckolik 6 bine sattı aldım. Alınacak en iyi seçenek. Benim kafam da biraz büyük ama sorun yaşamadım

Renas

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
60
İsim
Renas Doğan
Gözlük kullanıyorsan alma bu kulaklığı çok sıkıyor yara yapıyor. Normal bir kafaya sahibim ama bu kulaklık sanki kadınlar için yapılmış gibi. Onların kafasına daha rahat oturuyor.
Gözlük kullanmıyorum ama kafam büyük. Keşke deneyerek alabilsem.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ben kullanıyorum 3 ay önce pckolik 6 bine sattı aldım. Alınacak en iyi seçenek. Benim kafam da biraz büyük ama sorun yaşamadım
Bakalım hocam bende alacağım inşallah sorun yaşamam

Dahası  
Reaksiyon skoru
153
İsim
Berkay Şenocak
İlgilendiği Kategoriler
Monitör, Ekran kartı, Overclock, Undervolt
Gözlük kullanmıyorum ama kafam büyük. Keşke deneyerek alabilsem.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bakalım hocam bende alacağım inşallah sorun yaşamam
Yurtdışındaysan Nova pro al geç

Dahası  
Reaksiyon skoru
153
İsim
Berkay Şenocak
İlgilendiği Kategoriler
Leş mikrofon. Ekrandaki LED yanığı 6. Ayda garanti. Tek tutulur yanı çift batarya olayı. Oda almaya yetmez. Berbat
mikrofon iyi değil razer pro2 dışında iyi mici olan yok zaten. EQ ayarını yaparsan ses kalitesi aralarında uçurum var

mustafadb

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
95
İsim
mustafa
mikrofon iyi değil razer pro2 dışında iyi mici olan yok zaten. EQ ayarını yaparsan ses kalitesi aralarında uçurum var
Mici piyasadaki en iyi kulaklık hs80 Max dır. Açık ara hemde. Razer pro2 den bile çok daha iyi. İkisini de kullandım. Hs80 Max mici ile meşhur zaten. Adamlar yanlışlıkla kusursuz yapmış

Dahası  
Reaksiyon skoru
153
İsim
Berkay Şenocak
İlgilendiği Kategoriler
Mici piyasadaki en iyi kulaklık hs80 Max dır. Açık ara hemde. Razer pro2 den bile çok daha iyi. İkisini de kullandım. Hs80 Max mici ile meşhur zaten. Adamlar yanlışlıkla kusursuz yapmış
Dostum bütün kulaklıkları kullandım (HS80-Hyperx Cloud2-Logitech G pro X) ses kalitesi olarak bu cihazlara dışardan ek bir ses kartı almadığın sürece hiç bir model nova pronun yananı yaklaşamaz. Mikrofon için alıyosan kulaklığı dediğin doğru hs80 ve razer pro2 önde.

Matt Murdock

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,100
İsim
Oğuz
ses kalitesi olarak bu cihazlara dışardan ek bir ses kartı almadığın sürece hiç bir model nova pronun yananı yaklaşamaz.
Yalnız şöyle bir şey var zaten bu cihazlara ek bir ses kartı takman mümkün değil. Nova Pro için de çift batarya olayı çok iyi bir şey. Sesi belki bunlardan iyi fakat öyle mükemmel bir cihaz olduğunu da düşünmüyorum. Hem eskidi hem de fiyatı çok pahalı. Belki daha iyilerini çıkartırlar piyasaya.

mustafadb

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
95
İsim
mustafa
Dostum bütün kulaklıkları kullandım (HS80-Hyperx Cloud2-Logitech G pro X) ses kalitesi olarak bu cihazlara dışardan ek bir ses kartı almadığın sürece hiç bir model nova pronun yananı yaklaşamaz. Mikrofon için alıyosan kulaklığı dediğin doğru hs80 ve razer pro2 önde.
Ses kalitesi iyi novanïn ama fiyatının ederi kadar ses asla yok. Barracuda pro var bende ayrıca. Fiyati novadan 1-2 bin aşağıda ama novadan aşağıda asla değil ses kalitesi. Barracuda pro ekstra premium ürün. Ona rağmen hs80 maxı kullanıyorum. Mic avantajı yüzünden

Dahası  
Reaksiyon skoru
153
İsim
Berkay Şenocak
İlgilendiği Kategoriler
Kullandığınız cihazları anakartlarınızda bulunan realtech ALC897 ses kartı yerine dışardan bir ses kartı ile deneyin farkı anlıcaksınız benim bahsettiğim olay nova pro değil aslında ses kartlı olduğu için iyi bir kulaklık. Kendi cihazlarınıza ses kartı alırsanız kullandığınız zaman farkı anlıyacaksınız

Top Bottom